Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Olcsóbb lett a Google felhője

2016. október 22. - PRcikkíró

google szerver felhoAz adatokat a felhőszerveren lehet tömegesen tárolni

A Google tárhely szolgáltatása mindig is nagy figyelmet keltett a konkurencia körében. Innovatív megoldásaikkal és világméretű hálózatukkal jelenleg az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb szerverparkot üzemeltetik. Több országban szétszórt szerverparkjuk állandó hozzáférést is kiváló redundanciát, biztonsági visszacsatolást biztosít.

A csomagok között mindent kielégítő árazás és méretezés szerepel. A Regional nevű csomag redundáns tárolást kínál több adatközpontban, de ezek azonos fizikai-logikai régióban találhatóak. A Google ezt a csomagot kimondottan az alkalmazások adattárolásaként kínálja, ahol a kiszolgáló közelében kell lennie az írt-olvasott adatoknak is, például egy tömeges sms küldés szerver esetében, ahol a kézbesítési idő marketing szempontból jelentőséggel bír.

Ami igazán figyelemre méltó a Google által üzemeltetett felhőalapú adattároló szerverparkban, hogy az Amazon Glaciertől eltérően a Google Coldline az összes ár-fekvésű csomagban azonos teljesítményen kínálja, ebből arra lehet következtetni, hogy a felhasznált technológia ugyanaz (vagyis nagy valószínűséggel hagyományos merevlemezeken tárolják az adatokat). A Glacier esetében a késleltetés órákat is igénybe vehet, ez pedig arra utal, hogy az Amazon szalagos, vagy teljesen offline merevlemezes tárolót használ, ami a tömeges SMS küldés szerver oldali megoldásaként nem igazán hatékony.

Olcsóbb lett a Google felhője, melyet akár tömeges SMS küldés marketing kampány tárolására is használhatunk. Sok érdekes dologról érdemes még informálódni: Google, kereső, marketing, okostelefon, szerver.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5911830081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása