Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Kulcsrendszerek zárakhoz

2016. november 10. - PRcikkíró

zar rendszer ajtoA zárak karbantartása mellet a kulcsok kiválasztása is fontos

Senki sem hord szívesen zsebszaggató nehéz kulcscsomót, mindenki szívesebben nyitná a zárakat egyszerű SMS küldés segítségével. Mit tegyen akkor egy szálloda tulajdonosa, akinek minden zárhoz hozzá kell férnie szükség esetén?

Fő- és vezérkulcsrendszerek nem csak télikerthez

A főkulcs a zárrendszeren belül egyes zárcsoportokat, a vezérkulcs valamennyi zárat nyitja.

Az első ilyen rendszert – amelyről történelmi emlékeink vannak – II. Henrik király készítette 1547-ben. Saint-germaine-i kastélyában a szép Diane de Poitiers szobájának három hatalmas ajtójára különböző zárlatú zárat szereltetett, és Antoine Mousseau királyi lakatost bízta meg, hogy készítsen a zárakhoz egy olyan kulcsot, amely mind a három egymástól eltérő zárlatú zárat nyitja és zárja. A zárak elkészültek. Lemezes elzárókkal működtek, amelyeknek kis zárlatszámuk volt, de külön-külön kulcsra nyíltak és volt egy közös kulcsuk.

A kulcsrendszer alapja nem a zárszerkezet, hanem a hengerzárbetét, amely általában a zárszerkezet biztonságát adja. A csapos, illetve a mágneses vagy a kettő kombinációjából született hengerzárbetét nagyobb számú variációval meghatározott fokú biztonságot ad a főkulcsrendszernek, amelyet panziók és szállodák, télikertek SMS-ben használnak.

Kulcsrendszerek zárakhoz és minden egyébhez, amiben van SMS vagy télikert. Hihetetlenül érdekes és izgalmas szolgáltatások: marketing, SMS küldés, találmány, télikert, zár, kulcs, karbantartás.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5011947155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása