Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

A Facebook szűrőiről

2016. november 19. - PRcikkíró

facebook-marketing-kampany.jpgMarketingre is jó a Facebook

Az internetes ellenőrzés egyik akadálya, hogy sok adminisztrátorra lenne szükség, akiknek a nap 24 órájában dolgozniuk kellene, hogy meg tudjanak vizsgálni és moderálni minden Facebook bejegyzést és hozzászólást. Ez pedig azt jelenti, hogy mindig lesz egy ablaknyi lehetőség a „trolloknak” és a „spamelőknek” arra, hogy ámokfutást rendezzenek a Facebook oldalukon. Szerencsére azonban a Facebook létrehozta és lehetővé teszi a közösségi menedzsereknek, hogy szükség szerint beállítsanak egy káromkodásszűrőt, ami automatikusan monitorozza mások posztjait az oldalukon és letilthatja vagy kitilthatja a szövegeket.

Káromkodásszűrő a Facebookon

Ha úgy gondolod, akkor ennek a szűrőnek a használatával választhatsz, hogy akarod-e blokkolni a káromkodásokat az közösségi oldalad profiljában és, hogy milyen mértékben. A Facebook meghatározza, mi blokkolható a leggyakrabban bejelentett szavak és a közösség által durvának jelölt kifejezések használatával. Ide tartoznak azok a poszttípusok is, amelyeket oldal adminként elrejtettél. Egyszerű, ha a legerősebb beállítást választani, hogy az oldalad biztonságban legyen.

Oldalmoderálás

Ez arra jó, hogy olyan kulcsszavak megadására, amelyeknek az oldaladon való megjelenését blokkolni szeretnéd, hogy ne jelenjen meg előtted. Ha ezek valamelyikét használják egy posztban vagy hozzászólásban, automatikusan spamként lesz megjelölve.

A Facebook szűrőiről indított tömeges kampány megismerése ingyen, olcsón. Hasznos és mindenki számára érdekes témák: Facebook, Google, marketing, okostelefon.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr9011972864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása