Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

2017-ben megjelenő számítógépes játékok laptopra

2016. december 13. - PRcikkíró

2017 jatek laptopFejleszteni kell a hardvert 2017-ben is az új játékok miatt

A laptop és számítógép tulajdonosok izgalommal és rettegve várják a 2017-es évet. Sok új és érdekes számítógépes játék érkezik, melyek többségét laptopon is futtathatunk. A szervizben ilyenkor megnő a forgalom, hiszen gyakran kell bővíteni a laptopok memóriáját, merevlemezét, esetleg erősebb videokártyára van szükség az új és erősebb PC-s játékok futtatásához.

2017 januárjában érkező játékok

Warhammer 40,000: Sanctus Reach (Slitherine): 2017 január 19-én jelenik meg a boltokban a stratégiai játék.

Sniper Ghost Warrior 3 (CI Games): 2017 január 27-én debütál. Jonathan North tengerészgyalogos bőrébe bújva Gruziában kell orvlövészként helytállnunk ebben az FPS játékban.

2017 januárjában vásárolhatjuk meg a Resident Evil 7-et. A játék készítői is belefáradhattak már kissé a sorozatba, hiszen a laptopon is futtatható game a hatodik rész újragondolt változata.

Tales of Berseria (Bandai Namco)-nak a JRPG kedvelői örülhetnek a közelgő évben.

Valentin napra érkezik az Ubisoft játéka a For Honor. Viking, szamuráj vagy lovag képébe bújva apríthatják az ellenséget akár multiplayer módban is a boldog laptop és játéktulajdonosok.

A Halo Wars 2 érkezésének nem mindenki tud majd felhőtlenül örülni 2017 februárjában, hiszen a játék csak Windows 10-es operációs rendszeren fog futni laptopon is.

2017 egyik leginkább várt játéka az év első negyedében érkezik majd az Ubisofttól, a South Park: The Fractured but Whole c. játék, amely a népszerű animációs sorozat jubileumára készült.

2017-ben megjelenő számítógépes játékok laptopra és számítógépre szerviz szakemberek tapasztalata is szükséges a driver tuningolásához. További érdekes olvasnivaló témák játékosok számára is: laptop, telepítés, weboldal, játék, szerviz.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812046227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása