Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Laptop az autós diagnosztikához

2016. december 19. - PRcikkíró

laptop szemelyauto diagnosztikaHardver követelménye

A személyautók diagnosztikájához a szervizben nincs szükség bonyolult laptopra, sem HD felbontású kijelzőre. A hibák megjelenítése egyszerűbb hordozható számítógépen is megoldható.

A személyautók komputerének diagnosztikájához szükséges szoftverek Windows 7 vagy Windows 10 operációs rendszeren tökéletesen működnek. A profi szervizben dolgozó tapasztalt szakemberek odafigyelnek arra, hogy a laptopra telepített diagnosztikai program mindig naprakész legyen, ezért a legújabb verzióra frissítenek.

Elképzelhető, hogy az újabb verziók nem futnak a régebbi Windows rendszereken, ezért érdemes a laptop operációs rendszerét is rendszeresen felújítani.

Laptop csatlakozók

A személyautók komuteres diagnosztikájához és hibakijelzéshez alapfelszereltségű gépre van szükség. Hasznos ha van DisplayPort, tehát külső kijelző csatlakozó, de ez nem föltétlenül szükséges. A laptopon kell, hogy legyen: USB port, ESATA és FireWire.  Hasznos lehet a 3G modem, LAN port, Bloetooth és WLAN.

Ami a laptop teljesítményét illeti, egy Intel Core i5 processzorral szerelt gép már képes a feladatok elvégzésére a hibák kijelzőn történő megjelenítésére. A laptop memóriája lehetőség szerint ne legyen kevesebb 4 Gb-nál.

A személyautók diagnosztikáját poros, piszkos szervizekben végzik, ezért érdemes olyan gépet vásárolni, mely lehetőség szerint megerősített házban kap helyet a kijelzőre pedig mindenképpen tetessünk valamiféle védelmet, védőfóliát.

Laptop az autós diagnosztikához a személyautók miatt figyelhető meg. További nagyon érdekes témák mindenki számára az olvasáshoz: hiba, karbantartás, laptop, monitor, szerviz.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112059027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása