Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Tanácsok laptop videokártya hibák megelőzésére

2016. december 28. - PRcikkíró

laptop videokartya csereMit tegyünk, ha rossz a laptop videokártyája

A laptop videokártyája alapvetően kétféle lehet. Amennyiben úgynevezett diszkrét videokártya van a gépünkben, akkor a problémák és hibák elhárítására a csere is megfelelő megoldás lehet, ellenkező esetben kevés dolgot tehetünk.

Videokártya karbantartása

Ha vacakolni kezd a laptop videokártyája vagy a laptop kijelzője, néhány alapvető dologgal megpróbálkozhatunk, hátha segít kiküszöbölni a problémákat, illetve a rendszeres karbantartással megelőzhetjük a hardver elemek meghibásodását.

Éves rendszerességgel tisztítsuk ki a laptop hűtőrendszerét, fújjuk ki a port a ventilátor bordák közül.

Ne tegyük ki nagy igénybevételnek (játékok és képfeldolgozás) a laptop videokártyáját, ha nagyon meleg az időjárás, ne használjuk gépünket az ágyba, ahol túlmelegedhet.

Lehetőleg ne használjuk a Windows rendszer „alvó üzemmód”-ját, mivel ez konfliktusokhoz vezethet a laptop videokártyájával.

Ne felejtsük el, hogy probléma esetén a legegyszerűbb szervizbe vinni a laptopot, ahol a szakemberek gyorsan küszöbölik ki a hardveres és szoftveres hibákat, szükség esetén elvégzik a hibás alkatrészek cseréjét, és garanciát is vállalnak a munkára.

A leggyakrabban cserélt laptop videokártya típusok:

  • Nvidia GeForce 4
  • Nvidia GeForce 7300
  • Nvidia GeForce 7600
  • Nvidia GeForce 8400 (GS, GT)
  • Nvidia GeForce 8600
  • Nvidia GeForce 9300
  • Nvidia GeForce 9600
  • Ati Radeon X700
  • Ati Radeon X600


A laptop szervizhez Budapesten gyakran fordulnak az alábbi laptop modellek tulajdonosai:

Tanácsok laptop videokártya hibák megelőzésére és minden olyan dologra, amelyet szerviben nem tudunk elvégezni, vagy nem akarunk Budapesten bevinni. További izgalmas és érdekes témák a tulajdonosok számára: karbantartás, laptop, laptop szerviz, laptop videokártya, szolgáltatás.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr7212079053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása