Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

A laptop processzor paraméterei

2017. március 20. - PRcikkíró

intel laptop processzorAmit még tudni akartál az Intel Core processzorokról

A laptop processzor sebessége az egyik fontos paramétere a laptopnak, de nem az egyetlen hardware elem. A szervizbe hozott mobil számítógépek meghibásodása a legritkább esetben érinti a processzort, általában egyéb alkatrészekkel a probléma.

A laptopok számára is gyártott Intel Core processzorok kiegészítő paramétereivel és szolgáltatásaival is érdemes tisztában lenni:

Ivy Bridge

Az elődhöz, a Sandy Bridge-hez képest komoly változtatásokat végeztek a fejlesztők:

  • 22 nanométeres technológiai rendszer
  • Integrált grafikai könyvtárak, a DirectX11 és Open GL 3.1
  • Az Intel Quick Sync Video új verziója
  • Három kijelző kezelésére is képes.

Intel Haswell

A technológiának köszönhetően sikerült a processzor teljesítményét és sebességét jelentősen megnövelni, miközben az energiafelhasználás csökkent.

  • AVX2 utasításkészlet tökéletesítése
  • DirectX 11.1 és Open GL4.0 grafikai könyvtárak beépítése
  • Az L1 és L2 memóriák jelentős növelése.

Milyen processzort válasszak a laptopom számára

A laptopok részére gyártott processzorok jelölése M. Az energiatakarékosság jele U, tehát egyértelműen ezeket a jelöléseket kell figyelni. A hagyományos laptopok számára, az irodai és multimédiás munkák többségére az Intel Core i3 és i5-ös processzor tökéletesen elegendő és megfelelő.

A komolyabb grafikai feladatok elvégzésére és játékgépek számára természetes az i7-es processzort kell választani, mely biztosítja a megfelelő hardveres teljesítményt és a jó videokártya kiszolgálást.

A laptop processzor paraméterei és teljesítményének részleteivel itt ismerkedhetsz meg. További hasonlóan izgalmas témákkal is megismerkedhetsz ajánlatunk alapján: laptop, processzor, laptop alkatrész, hardver, Intel Core, i3, i5.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5312356299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása