Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Internetes böngészés napjainkban

2017. május 07. - PRcikkíró

internet bongeszokLaptopon és okostelefonon is használd ugyanazt

Az internetes böngészők átszövik hétköznapjainkat, hiszen minden fajta munkafolyamathoz, szórakozáshoz és tanuláshoz is használnunk kell. A legtöbb felhasználó a már telepített böngészőt használja laptopján vagy okostelefonján az internetes böngészéshez.

Internet Explorer

Az egyik legismertebb böngésző a Microsoft által készített Internet Explorer, mely a Windows operációs rendszer részeként települ a laptopra. A nagy múltra visszatekintő szoftvert sokan imádják, de még többen utálják. Népszerűsége és integráltsága miatt rengeteg támadás érte, a hackerek egyik kedvelt célpontja, tehát már többször feltörték.

A jelenleg letölthető Explorer 11-es már egy kifinomult verzió, a kezdeti gyerekbetegségeket kinőve már kíméletesen bánik a laptop erőforrásaival. Természetesen a böngésző sebességtesztje alulmúlja a Google Chrome tesztjét, de még mindig sokan használják sikeresen.

Tor Browser

A Tor nem csak egy internetes böngésző, a fekete, vagy egyesek szerint szürke internet hozzáférési pontja. A szürke interneten a Tor segítségével teljesen anonim módon böngészhetünk, és olyan weboldalakat is meglátogathatunk, megjeleníthetünk, melyek a nyilvános felhasználók és hagyományos internetes böngészők számára nem elérhető.

A Tor böngésző csak egy internetes eszköz, melyet nem szükséges telepíteni a számítógépre, elegendő egy USB flash memórián csatlakoztatni a laptophoz, a böngészés befejeztével eltávolítjuk a flash memóriát és a laptop rendszerében semmilyen információ vagy nyom nem marad a munkánkról.

A megfelelő internetes böngésző kiválasztása a legtöbb esetben egy életre szól, de legalábbis nagyon hosszú időre, hiszen a felhasználók többsége nem vált másik szoftverre, a megszokott programot használja.

Internetes böngészés napjainkban a legegyszerűbb laptop operációs rendszerén is. További érdekes és izgalmas témák további olvasásra: böngésző, internet, laptop, Internet Explorer, Tor Browser.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4012488417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása