Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Külső akkumulátor laptophoz is

2017. június 11. - PRcikkíró

Használhatod a gépedet, ha nincs a közelben áramforrás

laptop kulso toltoMindenkivel előfordult már, hogy épp a legrosszabb pillanatban merült le a laptop akkumulátora, közelben pedig nem volt konnektor vagy egyéb áramforrás, pedig csak 1-2 órányi plusz energiára lett volna szükség.

A legtöbb külső akkumulátor nem alkalmas a laptop működtetésére, az akkumulátor töltésére, hiszen azt 12V vagy 19V-os feszültségen kell végezni, a legtöbb elektronikus kütyü pedig 5V-os árammal működik.

A laptop működtetésének és az akkumulátor töltésének egyik fontos kritériuma, hogy a megfelelő töltőcsatlakozóval ellátott eszközt használjuk. A külső akkumulátor segítségével nem csak működtethetjük, hanem fel is tölthetjük a laptop telepeit. Ha olyan helyre utazunk, ahol nehezen tudunk hálózati áramforrást találni, akkor a külső akkumulátorról való töltés a legjobb megoldás.

Az úgynevezett Power Bank akkumulátorokat előre feltölthetjük otthon, és szükség esetén a laptop vagy más elektronikus kütyük akkumulátorait tölthetjük a segítségükkel. Az ilyen külső akkumulátorok kisméretűek, ezért könnyen utazhatunk velük, hordozhatók, könnyen elférnek a laptoptáskában. Szükség esetén azonnal csatlakoztathatjuk a laptophoz, és a 16 000 mAh változat például akár 2,5 óráig is képes üzemben tartani a gépet.

A külső akkumulátor célja nem a laptop teljes feltöltése, csak annyi, hogy a szükséges, fontos munkák elvégzéséhez némi áramot biztosítson a felhasználók számára. Az ilyen külső akkumulátorok optimálisan az okostelefonok töltésére használhatók, hiszen akár hatszor-tízszer feltölthetjük ezeket.

A külső laptop akkumulátort minden esetben hivatalos kereskedőnél vagy profi szervizben vásároljuk meg, hiszen a gyengébb minőségű utánzatok veszélyesek is lehetnek.

Külső akkumulátor laptophoz is használható, nem csak okkostelefon töltésére. Néhány további, olvasásra szánt téma: akkumulátor vásárlása, akkumulátor csere és javítás, laptop szerviz, laptop akkumulátor Budapest, laptop töltő.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr212586325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása