Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Laptop biztonsági mentése a Google Drive-on

2017. július 13. - PRcikkíró

laptop szinkronizalas mentesProgram segíti a felhasználókat

A Google kifejlesztette az asztali gépek és laptopok számára azt az alkalmazást, mely segítségével könnyen és gyorsan menthetjük le gépünk tartalmát a Google Drive-ba. Korábban lehetőség volt a böngészőből fájlokat feltölteni, az új automatikus program jelentősen megkönnyíti a felhasználók dolgát használat tekintetében. A Backup and Sync from Google optimális megoldás lehet, ha bármilyen okból vissza kell állítani a laptop operációs rendszerét és a fontos fájlokat.

Az alkalmazás nem kis mértékben megkönnyíti a fájlok és fotók biztonsági mentésének elkészítését, és mind a Mac számítógépeken, mind a PC-ken felváltja a korábbi Google Photos alkalmazást, illetve a Google Drive klienst, ötvözi ezek képességeit és részben kibővíti.

A Google általkészített és optimalizált eszköz rendkívül egyszerű felhasználói felületet kínál: bejelentkezés után ki lehet választani azokat a mappákat, melyekről folyamatos szinkronizációval biztonsági mentést kívánunk készíteni.

Fontos megjegyezni, hogy az új alkalmazás a telepítéskor figyelembe veszi azokat a beállításokat, melyeket a felhasználó a régi Google Drive applikáció telepítésekor meghatározott, emellett az USB-s eszközökről (pl. kamerákról, SD-kártyákról) is elvégzi a mentést. A mentés után a fájlok minden olyan eszközről elérhetőek, melyeknek van Google Drive kapcsolatuk. Ugyanakkor az is fontos, hogy a képek és videók a Google Photos tárhelyre kerülnek. Az alkalmazás számtalan beállítási lehetőséget tartalmaz, igény és felkészültség szerint lehet megadni opciókat (például, hogy a fotókat milyen minőségben mentse a program, törléskezelés, letöltés/feltöltés arány stb.)

Az üzleti felhasználóknak, azaz a G Suite valamely változata előfizetőinek még várniuk kell, számukra valamikor később, de még idén adják ki a Drive File Stream nevű speciális alkalmazást.

Laptop biztonsági mentése a Google Drive-on nem csak asztali gépről, hanem laptopról is lehetséges. Ha további érdekes és izgalmas témákról szeretnél olvasni: Google, kereső, laptop, számítógép, szoftver.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr912662203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása