Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Mi az a Season Pass

2017. július 13. - PRcikkíró

wolfenstein gyujtoi valtozatWolfenstein Season Pass-szal 79 dollárért

A Wolfenstein II: The New Colossus játék csak novemberben fog megjelenni, de már elfogadják az elővásárlást. A webshopot böngészve azt láthatjuk, hogy a nagy videokártya igényű, laptopon is játszható játéknak két ára is van. A Wolfenstein II: The New Colossus elővásárlása 59,99 USA dollárba kerül, de 79,99-ért megvehetjük a Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition-t, melyhez a következő magyarázatot fűzték a készítők: Includes the Season Pass. Felmerül a kérdés, hogy mi is az a Season Pass.

A laptopon is játszható videojátékok eladásából a készítők megpróbálják a legtöbb pénzt bevasalni. Erre korábban úgy tettek kísérletet, hogy egy népszerű programhoz kiegészítőket készítettek, melyeket a rajongók külön megvásárolhattak. Előfordult, hogy a játék megjelenése után fél évvel kiadott Kiegészítő Csomag (Expansion Pack) drágább volt mint maga a játék.

Season Pass

Szezonbérlet. A szezonbérlet egy olyan kód, aminek birtokában ingyen letölthetjük egy adott játék összes bővítményét. Előnye, hogy így némileg olcsóbban, valamint rendszerint hamarabb kapjuk meg a DLC-ket, hátránya viszont, hogy - akárcsak a lemezes kiegészítőkért - gyakran egy teljes játék árát elkérik érte (Lásd: Star Wars: Battlefront). Ráadásul sokszor már a játék megjelenése előtt árulják a Season Pass kódot, pedig ekkor még azt sem lehet tudni, milyen DLC-k lesznek benne.

A Wolfenstein esetében, tehát plusz 20 dollárért előre megvásárolhatjuk a játékhoz majd egyszer kiadott frissítéseket, extrákat. Bár a nagy múltú játék gépigénye meglehetősen magas lesz, a legtöbb gamer laptop tulajdonosa izgatottan várja a megjelenést.

Mi az a Season Pass és mire használják a videojáték szerelmesei és a gyártók. Néhány további érdekes és izgalmas téma olvasóink számára: laptop, video játék, Wolfenstein, Season Pass, videó kártya.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6712660909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása