Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Budapest a laptopon

2017. augusztus 03. - PRcikkíró

budapest-applikacio.jpg

Ingyenes és fizetős Windows programok

A Budapestre látogatók nem csak okostelefonjuk segítségével fedezhetik fel a város látnivalóit, kereshetnek szolgáltatásokat, hanem a laptop Windows operációs rendszerének Áruházából is letölthetnek ingyenes és fizetős programokat is.

Menetrendek a laptopon

A vasúti menetrend böngészése a legegyszerűbben és megbízható módon a MÁV hivatalos weboldalán lehetséges. Letölthetjük az applikációt is, de mivel operatív információkat csak online kaphatunk, ez nem feltétlenül jó ötlet, nem beszélve arról, hogy jegyet is csak internetkapcsolat segítségével vásárolhatsz.

A Windows Áruházban több menetrendet is találunk a budapesti közlekedés megkönnyítésére, sajnos ezek mind régebbi fejlesztések, Windows 8.1-es operációs rendszerre optimalizálva. A leírásokból kiderül, hogy mindegyiket ingyenesen is használhatod, csak a további fejlesztések segítése céljából kérnek némi hozzájárulást a készítők.

Budavár 360

Akik a Budapesten töltött idő alatt szeretnék felfedezni a várat, azok számára készült ez a program. Elvileg laptopon is futtatható, és segítségével 3D-ben bebarangolhatod az egész területet, így a helyszínen már könnyebben eligazodsz majd a látnivalókat illetően.

Érdekes lehet, bár nem biztos, hogy a Google Maps mellett szükséges alkalmazás a City Maps – Budapest, mely offline is használható Budapest térképet tartalmaz. A letöltést csak a hozzájárulás átutalása után kezdheted meg. Mivel több online térkép is rendelkezik már offline mentés funkcióval, meglehetősen idejétmúlt ez a típusú alkalmazás. Ha laptopon szeretnéd a térképet böngészni, mindig van elegendő tárhelyed annak lementésére.

Budapest a laptopon a rejtett szolgáltatásokat is megtalálhatod és eligazodhatsz a város térképén is. Néhány hasonlóan izgalmas olvasnivaló téma: laptop, Budapest, szolgáltatás, térkép, applikáció.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312716594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása