Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Fontos a jó akkumulátor töltő

2017. november 13. - PRcikkíró

sokoldalu akkumulator toltoMit kell tudni a töltőkről?

A laptop és okostelefon működéséhez elengedhetetlen az elektromos áram, melyet a töltőn keresztül kaphat meg. A beépített akkumulátor fontos része ezeknek a kütyüknek, de csak rövid ideig képes működésben tartani őket, utána muszáj feltölteni.

A budapesti laptophardware szervizben szinte bármilyen laptoptípushoz találsz töltőt: Apple, Dell, Digitus, Drobak, FSP, HP, Lenovo, Belkin, HTC, Nokia, Philips, PowerPlant, Samsung.

Az akkumulátor töltők típusai

Hálózati töltő – az elektromos hálózatra csatlakoztatva, a 220V-os áramot a szükséges mértékben átalakítva, vezetéken keresztül tölti a laptopot vagy az okostelefont.

Autós töltő – segítségével utazás közben is tölthetjük elektromos kütyüinket, az autó szivargyújtójára csatlakozva. Hátránya, hogy álló motor mellett a jármű akkumulátorát merítheti le.

Univerzális töltő – az univerzális töltő többféle csatlakozóval rendelkezik, hogy bármilyen laptophoz vagy okostelefonhoz csatlakoztatni lehessen. Némely modellek esetében a tápfeszültséget is szabályozni lehet.

Vezeték nélküli akkumulátor töltő – egyszerűen kezelhető, a mágneses indukció elvén működő töltő. Általában két egységből áll, az egyik a hálózati feszültségre csatlakozik és az elektromos áramból mágneses energiát gerjeszt, a másik egység a töltendő akkumulátorban helyezkedik el és a mágneses tér energiáját árammá alakítja. Hátránya, hogy nagyon kis teljesítményű.

Akkumulátoros akkumulátor töltő – egy nagy teljesítményű akkumulátort töltenek fel, például napenergia segítségével, majd ezekhez a telepekhez csatlakoztatják a működtetni kívánt eszközöket.

A megfelelő akkumulátor töltő kiválasztása nagy odafigyelést és szakértelmet igényel, ezért érdemes szervízben dolgozó szakemberre bízni. A rossz minőségű, nem megfelelő töltő akár veszélyt is jelenthet használójára.

Fontos a jó akkumulátor töltő a mindennapos használatban megbízható eszközök. Ha szeretnél ilyen és hasonló témákról olvasni, az alábbiakat ajánljuk: akkumulátor, töltő, laptop, laptop akkumulátor, okostelefon.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr713264323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása