Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Asus ZenPower 10050 külső akkumulátort

2017. november 21. - PRcikkíró

asus zenpower akkumulatorA laptop és okostelefon töltése

Egyre több gyártó és cég döbben rá, hogy megéri saját kiegészítőket gyártani és forgalmazni. A laptop mellé sokan vásárolnak egeret, kiegészítő akkumulátort, laptop alátétet, az okostelefonhoz nem árt egy nagy kapacitású külső aksi. A vásárlók egy része nem hajlandó sokat fizetni ezekért a kiegészítőkért, ők amúgy is a kínai utángyártott cuccot fogják vásárolni, de akik a minőséget keresik és hajlandók rá áldozni, azok számára érdekes lehet a gyári kütyü. Az Asus tehát legyártotta a ZenPower 10050 mAh külső akkumulátorát, mellyel a legtöbb kütyü tölthető.

Külső, kinézet

Az Asus akkuja egyszerű dizájnt kapott, a felső részén a bekapcsoló gomb mellett szimpla ledeket találunk töltöttség kijelzőként, microUSB és szimpla USB csatlakozót szereltek be. A kütyü egy hitelkártya méretével megegyező paraméterekkel rendelkezik.

Az Asus ZenPower összehasonlítása a hasonló akkumulátorokkal

Paraméter / Típus ASUS ZenPower Xiaomi PowerBank Xiaomi Mi Power Bank
Teljesítmény, mAh 10050 10400 10000
Méretek mm 90,5 x 59 x 22 90,5 x 77 x 21,6 90 x 60,4 x 22
Súly, g 215 250 207
Feszültség / áramerősség 5,1 V / 2,4 А 5,1 V / 2,1 А 5 V / 2,1 А

  
Mivel az Asus akkumulátora fém burkolatot kapott, ezért nem ajánlatos az okostelefonnal együtt betenni a zsebünkbe, esetleg összekarcolja azt. Az Asus ZenPower egy jól összerakott, könnyű okostelefon töltő külső akkumulátor, mely működés közben nem melegszik fel túlzottan.

Az akkumulátor alkalmas okostelefonok, MP3 lejátszók, MP4 lejátszó, iPod, iPhone és Androidos kütyü töltésére egyaránt. A líthium-ion akkumulátor 5V-os feszültséget képes leadni, mellyel gyorsan és hatékonyan töltheti a kütyüket. Egy átlagos okostelefon teljes feltöltése nagyjából 1,5 órát vesz igénybe, ezt pedig akár kétszer is megtehetjük egymás után.

Asus ZenPower 10050 külső akkumulátort leírása és bemutatása a vásárlók számára egyszerűen. További érdekes és izgalmas leírásokat és egyéb szövegeket olvashatsz, az alábbi témákat ajánljuk: akkumulátor vásárlása és paraméterei, szerviz akkumulátor csere, laptop javítása Budapesten, laptop akkumulátor kiválasztása, töltő javítás szerviz, laptop töltő cseréje új vásárlása.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5913345155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása