Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Hogyan tölthetem a laptopomat utazás közben?

2018. január 09. - PRcikkíró

hordozhato akkumulatorLaptop töltő és akkumulátor világjáróknak

A laptop a személyi számítógépekhez hasonlóan elektromos árammal működik, azzal a mindenki számára nyilvánvaló különbséggel, hogy a beépített akkumulátorának köszönhetően az áramforrástól távol is működőképes marad. A legtöbb gép azonban maximum 3-4 órán keresztül képes autonóm üzemmódban működni, bár a legújabb, SSD meghajtóval szerelt kütyük esetében nem ritka a tíz órás üzemidő sem. Mit tehetünk akkor, ha a laptop beépített akkumulátora már lemerült, de nekünk szükségünk van a notebookra?

Autós töltő, univerzális töltő

Ha autóval utazunk, meglehetősen kényelmes helyzetben vagyunk, hiszen a járművet bármikor használhatjuk áramforrásként. A szivargyújtóra csatlakoztatott laptoptöltő segítségével egyenesben is tölthető a gép és annak akkumulátora is. A személygépkocsihoz többféle töltő és elektromos átalakító is kapható. Érdekes megoldás az olyan adapter, mely a 12V-os feszültségből 220V-ot csinál, így lényegében bármilyen elektromos kütyüt képes működtetni és tölteni.

Utazás vonaton és repülővel

Ha nem saját járművön utazunk, ott a lehetőség, hogy a legtöbb járműben találunk már 220V-os konnektort, de érdemes felkészülni az olyan esetekre is, amikor hosszabb ideig nélkülöznünk kell a külső áramforrást.

Mindig jó megoldás a tartalék akkumulátor beszerzése. Ezzel ugyan van némi macera, hiszen ellenőrizni kell a töltöttségét és a csere ideje alatt a laptopot ki kell kapcsolni, de működőképes ötlet. A jelenleg legelterjedtebb megoldás az energiabank. Ezek lényegében nagy teljesítményű, könnyű külső akkumulátorok, melyek megannyi csatlakozójuk segítségével a legtöbb ma használatos mobil számítógép akkumulátorát tölthetik. Ez egy kényelmes és egyszerű megoldás, melyet mindenkinek szívből ajánlunk.

A laptop töltéséhez megfelelő szerkezeteket érdemes szakszervizben vagy márkaboltban vásárolni, mert az olcsó kínai utánzatok komoly meghibásodásokat okozhatnak.

Hogyan tölthetem gyorsan és hatékonyan a laptopomat utazás közben, melyik szerviz tud segíteni nekem eben? HA szeretnél extra tartalmakat böngészni és hasonló témákról olvasni, az alábbiakat ajánljuk neked: akkumulátor csere, laptop töltő javítása, laptop szerelés, laptop szerviz Budapest, adapter kiválasztása.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4913560751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása