Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Hogyan keress laptop töltőt

2018. április 26. - PRcikkíró

Akkumulátor töltő vásárlása

autos laptop toltoLaptoptöltő (akkumulátortöltő) – áramot továbbít az akkumulátor cellákhoz a töltőcsatlakozón keresztül külső forrásokból, és így biztosítja a hosszú távú és stabil működését a telefonoknak, táblagépeknek, laptopoknak, e-könyveknek, mp3-lejátszóknak és egyéb berendezéseknek.

A legtöbb kütyünek saját, beépített akkumulátor egysége van, melyet nem lehet otthoni körülmények között cserélni, ezért tölteni kell, méghozzá úgy, hogy a lehető leghosszabb élettartamot biztosíthassuk az alkatrészeknek

Hogyan tölthető a laptop?

A telefonra vagy táblagépre feltöltött készülékekhez egyetlen USB-kimenet tartozik a megfelelő eszköz csatlakoztatásához, elvileg tehát töltésre is alkalmas lehet. A fő különbség a laptoptöltő eszközök között a kimeneti áram erejében, amelyet amperben (A) mérünk.

A telefonok töltőinél, ez a paraméter kevesebb, mint 1 A, ami elég ahhoz, hogy töltse legtöbb kis teljesítményű kütyüt. A memória a tabletta kimeneti árama 2,1 A. Drágább univerzális töltők általában két USB-kimenettel rendelkeznek, hogy különböző eszközöket tudjunk tölteni egyszerre.

Fontos: a 2.1 A maximális áramerősséget csak egy eszköz csatlakoztatása esetén osztják ki. Ha két eszközt egyszerre töltenek fel, akkor a töltő "felezi" az áramot 1 A-nak. Ha 2,1A-os technikát tölt 1A-os laptoptöltővel, akkor hosszabb ideig tart a folyamat.

A laptoptöltők, akkumulátor töltők típusai lehetnek univerzális, vezeték nélküli, autó, Power Bank (akkumulátor), Power Bank (napelem), kézi és akkumulátor (hagyományos akkumulátor).

Hálózati laptoptöltő

A legegyszerűbb töltő feltölti a készüléket a hálózatról (220 V). Lehet, hogy "natív" bizonyos modellekhez vagy egyszerűen egy adapterhez, hogy az USB-csatlakozót csatlakoztassa a hálózati csatlakozóhoz. Az egyszerű töltő viszonylag olcsó és nincs korlátozva az energiaforrásra, de a hálózat rendelkezésre állásától függ.

Autós töltő

Az ACU feltölti a laptop akkumulátorát a jármű fedélzeti hálózatából, és csatlakozik a szivargyújtóhoz. Gyakran kábel vagy adapter, amely gyakran hengeres, USB-csatlakozóval. Ez a töltő csak autóban használható. Az autós töltő tökéletes lehet azok számára, akik gyakran utaznak járművel.

Univerzális laptoptöltő

Ez a töltő egy USB-kábel, amelynek egyik vége csatlakozhat (USB-port) a laptophoz, notebook PC, autós töltő, és a többi (csatlakozókon keresztül) - csatlakozik a tablet / telefon. Érdemes egy ilyen eszköz olcsó, de annak működését korlátozza a jelenléte vagy hiánya az ilyen eszközök kéznél.

Hogyan keress megfelelő típusú laptop töltőt a hardveremhez. Ha szeretnél további érdekes információkat kapni, az alábbi témákat ajánljuk: laptoptöltő javítása, laptop akkumulátor csere, töltő csatlakozó, szerviz Budapest, laptop töltő kábel vásárlás.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4313871072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása