Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Egy öt éves HP laptop modell

2018. május 04. - PRcikkíró

HP EliteBook 8470W felülnézetből

hp elitebook 8470wA HP által gyártott EliteBook 8470W 2013 népszerű laptopja volt. Ez a jól összerakott üzleti, mobil munkaállomás sokak kedvenc kütyüje volt, a mai napig találkozhatunk vele a használt laptop piacon.

A HP külseje

A laptop robusztus és komoly vonalai a megbízhatóságot sugározzák elsősorban, itt nincs helye a játéknak, bár a megjelenésekor a legújabb, nagy grafikai igényű szoftvereket is könnyen futtatta a gép. A mobil számítógép burkolata alumíniumból készült, így ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak, kisebb-nagyobb erőbehatásoknak. Az öt évvel ezelőtti trendekre jellemzően vékony 34 milliméteres gép mindössze 2,45 kilogrammot nyom. A kinézetre is robusztus gépet kifejezetten üzleti felhasználók számára gyártották, a könnyű hordozhatóság autós közlekedést feltételez.

Beviteli eszközök

A HP Elitebook billentyűzete belemélyed a burkolatba, széles és kényelmes kéztámaszt hagyva a laptop alsó részén. A touchpad mellett a notebookon talál trackboll-t is, bár ez a beviteli eszköz meglehetősen elavultnak tűnt már 2013-ban is.

A HP 14 hüvelykes kijelzőt rakott az EliteBook 8470W-re, melynek 1600x900-as felbontása manapság a legalsó kategória. A képminőség egyértelműen irodai alkalmazásokra optimalizált, a játékok és komolyabb grafikák megjelenítésére csak kompromisszumokkal alkalmas.

A laptop hardverje

A HP a kijelző minőségén ugyan spórolt, de a töltelékné már igazán jót választott. Intel Core i7-3630QM négymagos processzort kapott a gép, amely a 2,4 GHz-es sebességével az egyik leggyorsabb volt a gyártás évében. Érdekes, hogy a ma már megszokott NVIDIA videokártyák helyett AMD FirePro M2000-et kapott a notebook, bár a kijelző minősége miatt ez, többé-kevésbé lényegtelen is. Memória terén elegendőnek bizonyult annak idején a 4GB, merevlemezből viszont hibrid került bele, 750 GB-os HDD-t 24 GB SSD gyorsította.

Csatlakozás

A HP minden olyan csatlakozót felrakott a laptopra, melyre üzleti utak során szükség lehet. VGA ás LAN port alapként került fel, a kor technológiájának megfelelően külön jack-et kapott a mikrofon és a hangszóró, USB 2.0 és USB 3.0 mellett egy kombinált USB 2.0/eSATA is található a gép oldalán. Emellett kártyaolvasó, FireWire, ExpresCard/54 slot és DisplayPort teszi teljessé a képet.

Egy öt éves, remek felszereltségű HP laptop modell a 2013-as évből. Néhány további, érdekes és izgalmas téma olvasásra: hardver szerviz, HP notebook, Intel Core processzor, laptop javítás, laptop kijelző csere, merevlemez javítása.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr8813888952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása