Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Kárpátalja turisztikai útikönyv

2017. március 03. - PRcikkíró

turizmus kárpátalja szinevérEgy régebbi kiadvány több nyelven

Az „Üdvözöljük Ukrajnában” sorozatban megjelent útikönyvet több nyelven is kiadta a Svit Uszpihu projekt keretében. A fejezetek mindegyikéhez részletes térkép és címjegyzék is tartozik.

A turisztikai útikönyv rövid, de rendkívül érdekes kirándulás Kárpátaljára.

A könyv különlegessége, hogy a bemutatott helyek mindegyikénél szerepel a pontos elhelyezkedése, címe és nyitvatartási időpontok is.

A könyv első része általánosságban mutatja be Kárpátalját, a Kárpátokat, az itt élő növény és állatvilágot és az éghajlatot. A védett területek és nemzeti parkok felsorolásánál az egyes helyszínek weboldalát is megtaláljuk. Sajnos a legtöbb internetes információ mára már elavult.

Az egyes járások és települések leírásánál a történelem bemutatása mellett a lakosság összetételére és nagyságára is kitérnek a szerzők az útikönyvben, mely magyarul, angolul, ukránul jelent meg Kárpátalján.

A Kárpátaljai ünnepek fejezetben nem csak a hivatalos és egyházi ünnepeket veszi sorba a mű, hanem az egyes vidékekre jellemző, sajátos ünnepnapokat, évfordulókat és fesztiválokat is.

A színes képekkel és térképekkel illusztrált mű részletesen bemutatja a Kárpátokban található sípályákat is, a sípályák sematikus térképeivel együtt.

Természetesen nem maradhatott ki a könyvből a kárpátaljai bor és konyakkínálat sem, mely a vendéglátóegység fejezet után kapott helyet.

A könyv érdekes és hasznos olvasmány, de újabban tökéletesen helyettesíti ezt a művet egy okostelefonon és laptopon is futó Google Maps vagy FourSquare alkalmazás.

Kárpátalja turisztikai útikönyv minden érdeklődő utazó és kiránduló számára elérhető. További érdekes és izgalmas témák olvasásra szánva: utazás, turizmus, Kárpátalja, szolgáltatás, Ungvár, könyv.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr2712310861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása