Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Új laptop akkumulátort keresek

2017. március 25. - PRcikkíró

akkumulator laptop csereSzervizszolgáltatást nem szégyen igénybe venni

A laptop akkumulátorának meghibásodása meglehetősen gyakori probléma, különösen akkor, ha gyakran és intenzíven használod a gépedet. Amikor már csak egy fél órát bírja a laptop autonóm üzemmódba, a laptop töltő nélkül, mindenképpen érdemes új akkumulátor után nézni. A laptop akkumulátorának javítása nem elterjedt szolgáltatás, de azért érdemes a budapesti szerviz szakembereit megkérdezni, hogy milyen lehetőségeket kínálnak.

Az új akkumulátor vásárlásakor sokféle kritériumot kell figyelembe venni, többek között azt, hogy az akkumulátor csatlakozófelülete, mérte és formája megfelelő legyen.

Új laptop akkumulátornál a következőket kell figyelembe venni:

  • A laptop akkumulátor teljesítménye – a laptop akkumulátor eltávolításakor az akkumulátor alján lévő felirat jelzi, hogy mennyi áramot tartalmaz a szerkezet. Az akkumulátor teljesítményét, leegyszerűsítve a benne lévő töltés mennyiségét mAh-ban tűnteti fel a gyártó. Ha van rá lehetőség, és a vásárlási keret megengedi, akkor érdemes nagyobb teljesítményű elemeket vásárolni.
  • Az Ön laptop akkumulátorának modellje, típusa – minden laptop akkumulátorának saját gyári, gyártási száma van. A jelölés „model” vagy „part number” felirattal kezdődik. Új akkumulátor vásárlásakor mindenképpen meg kell keresnünk ezt a számot.
  • A laptop típusa – elméletileg a laptop akkumulátor vásárlásakor a laptop akkumulátor típusát kell ismernünk, valójában a megfelelő és pontos laptop típus ismerete segíthet a megfelelő típusú alkatrész kiválasztásakor.
    Mivel számtalan laptop típus van a piacon, melyekhez akár 2-3 féle akkumulátor is kapható, érdemes minden paramétert alaposan megvizsgálni, amit megbízhatóan a laptop szerviz szakemberei végezhetnek el. A szervizben vásárolt laptop akkumulátorra minden esetben garanciát is ad az eladó.

Új laptop akkumulátort keresek és szeretnék megbízható helyen, szervizben vásárolni. További érdekes és mindenkit érintő témákat olvashatsz: laptop akkumulátor, akkumulátor csere, laptop szerviz, laptop típus, javítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr3112370029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása