Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Hogyan vásároljak laptop akkumulátor töltőt?

2017. november 02. - PRcikkíró

laptop akkumulator toltoAz elektromos átalakítók és típusaik

Az okostelefonokkal ellentétben – melyek akkumulátortöltői sok modellhez megfelelnek – a laptop akkumulátorának töltője általában egyedi, csak egy bizonyos típushoz alkalmazható. A töltő vásárlásakor és kiválasztásakor nagyon körültekintően kell eljárni, ezért mindenképpen érdemes szakemberre bízni ezt, lehetőleg szervizben.

A laptop töltő kiválasztásának kritériumai:

  • a laptop típusa
  • a töltő csatlakozójának típusa
  • kimeneti feszültség
  • az akkumulátor töltő teljesítménye.

A laptop akkumulátorához vásárolt töltő esetében nem jelent problémát, ha valamivel nagyobb a teljesítménye a szükségesnél, ez ráadásul kedvező is lehet, hiszen kevésbé melegszik használat közben a töltő adaptere.

Univerzális akkumulátor töltő

A laptop szervízben történő vásárlás esetén mindössze a laptop vagy az akkumulátor pontos típusát kell megnevezni és a szakember máris kiválasztja a megfelelő töltőtípust. Az univerzális akkumulátor töltő esetén fontos, hogy ismerjük az alapvető paramétereket, és a megfelelő feszültségszintet állítsuk be az eszközön. Az univerzális töltő sokféle csatlakozótípust tartalmaz, ezért arra is ügyelni kell, hogy a pozitív és negatív pólusok a megfelelő helyre legyenek csatlakoztatva.

A laptop töltő használatának szabályai

Az akkumulátortöltő élettartama jelentősen megnőhet, ha használója néhány alapvető szabályt betart.

  • Tartsd távol a nedvességtől
  • Ne tedd ki hőhatásnak
  • Ne hagy a hálózati áramforráshoz csatlakoztatva a töltőt, ha a laptop nincs csatlakoztatva
  • Először a laptopot csatlakoztasd a töltőhöz, majd a töltőt a hálózati áramforráshoz.

Hogyan vásároljak laptop akkumulátor töltőt, érdemes szervizben szakember segítségét kérni? További érdekes és izgalmas témák olvasásra: laptop, töltő, akkumulátor, szerviz.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr1113147750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása