Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

HP laptop szerviz

2018. május 19. - PRcikkíró

Notebook javítás Budapesten

hp laptop szervizA HP a Hewlett Packard rövidítése, az egyik legismertebb számítógépes eszközöket gyártó cég, mely laptopot és mobil számítógépeket is gyárt. A cég által gyártott kütyük megbízhatóak, mégis szükség lehet egy szakszerű szolgáltatást nyújtó HP laptop szervizre Budapesten, mely gyorsan végzi el a javításokat. A cég által gyártott eszközök otthoni és vállalati felhasználásra egyaránt alkalmasak, de kiváló teljesítményű szervergépeket is forgalmaznak.

A HP által gyártott laptop sorozatok jón éhány típust tartalmaz, melyek között találhatunk olcsó otthoni használatra szánt eszközt és nagy teljesítményű, speciális munkafolyamatokhoz tervezett gépet is.

HP laptopok dizájnja

A HP laptop szervizbe, mely nem márkaszerviz ugyan, gyakran hoznak be a legújabb dizájn szerint készített HP notebookokat. A legtöbb ilyen eszköz fényes textúrájú, szilárd műanyag burkolatot kap. Az üzleti célú gépek burkolata készülhet a drágább alumíniumból is, fényes vagy matt kivitelben. A HP laptopok dizájnja visszafogott, általában szürke és fekete színben érhetők el az egyes modellek.

HP notebook hardvere

A budapesti laptop szervizbe érkező HP notebookok többsége a legújabb processzorokat tartalmazza. A cég a jobb teljesítmény érdekében Intel Core i3, i5 és i7-es processzorokat szereli a kütyükbe, négy vagy 2 magos kivitelben.

Minden Intel Core laptopban találunk Intel HD videokártyát, de az igazán nagy teljesítményt nyújtó modellek hardverét NVIDIA GeForce dedikált videokártyával egészíti ki a gyártó.

hp laptop szerviz budapestLaptop kijelző a HP-nél

A HP laptopok kijelzőinek átmérője széles skálán mozog, azonban mindegyik típust gyorsan és szakszerűen javítanak vagy cserélek a budapesti szervizben.

A HP notebookok esetében az alábbi kijelző méretek a gyakoriak:

  • 11 hüvelyk
  • 12 hüvelyk
  • 13 hüvelyk
  • 14-15,6 hüvelyk
  • 16-17 hüvelyk.

A HP laptopok kijelzője általában IPS panel, mely garantálja a magas kontrasztarányt, a boltok polcaira kerülő eszközök felbontása 1366x768 és 3840x2160 között van. Minden sorozatban találunk matt és fényes kijelzővel szerelt modelleket is.

A HP által gyártott gépek egy részét érintő kijelzővel forgalmazza a cég, melyhez használhatunk HP Active Pen érintőtollat is.

A HP által forgalmazott laptop sorozatok, laptoptípusok

  • HP 15
  • HP 17
  • HP 250
  • HP 255
  • HP Elite X2 és EliteBook
  • HP Envy és Envy x360
  • HP Omen
  • HP Pavilion
  • HP ProBook és ProBook x360
  • HP Spectre, Spectre Pro, Spectre x360
  • HP ZBook.

hp laptop alkatreszekA HP 15, 17, 250 és 255-ös sorozatok

A HP 15 és 17-es modellekben a szám a laptop kijelzőjének méretére utal, a 250-es és 255-ös modellek régebbi típusok, melyeket olcsón szerezhetünk be. A 255-ös modellek többsége AMD processzorral kerül a boltok polcaira, a 250-es modellek között szép számmal találunk régebbi N-típusú processzorral szerelt notebookot.

Ezek a modellek otthoni és irodai használatra is ideálisak, ha az ár az elsődleges szempont.

A HP Elite X2 és EliteBook egy kiváló minőségű, tabletként és laptopként is használható mobil számítógép. A billentyűzet, mint dokkoló működik, a géphez Active Pen is használható. A Windows 10 operációs rendszer megjelenése óta a széria ezt használja, mivel ez érintő kijelzővel szerelt tabletekre is alkalmas.

A HP Envy és Envy x360 egy sokrétű és rendkívül vékony laptoptípus, az x360-as egy transzformers laptop, mely használható notebook, tablet vagy sátor üzemmódban. Egyaránt alkalmas munkavégzésre, utazás közben jól jöhet a vékony burkolat és a rendkívül könnyű súly, mindeközben prémium kivitelű burkolatot is kapott az eszköz.

A HP Omen sorozat laptopjai nagy teljesítményű Intel Core i5 és i7-es processzorokat kaptak és minden modell minimum nVidia GeForce GTX 950M videokártyát kapott. Full HD vagy 4K kijelzőt és Intel RealSense 3D kamerát kapott a kütyü, emellett M.2 csatlakozóval szerelt SSD meghajtót is csatlakoztathatunk. A HP Omen játékosok számára is használható, nagy teljesítményű hardverekből összerakott eszköz lett.

HP Pavilion – kifejezetten az átlagfelhasználók számára fejlesztett, széles hardver konfigurációkban elérhető típus. A budapesti HP laptop szervizben gyorsan és szakszerűen szerelik ezt a modellt is.

hp laptop javitasHP Probook és Probook x360 – üzleti felhasználók számára készített notebook, mely hatalmas teljesítményét tetszetős dizájnnal egészítette ki a gyártó.

A HP Spectre a cég egyik legújabb laptop sorozata, mely rendkívül vékony és elegáns, a kijelzőt Gorilla Glass védelemmel látták el. A típus különleges hűtőrendszert kapott, melynek köszönhetően hihetetlenül vékony és könnyű lett az összes Spectre.

A HP Zbook egy mobil munkaállomás, médiastúdió. Intel Xeon vagy Intel Core i7-es processzorral kerül a boltok polcaira, Intel CM236-os chipszettel, a modern DDR4-es memória biztosítja a gyors és eredményes videó vagy képszerkesztést is.

HP laptop javítását végző szerviz. Néhány további téma, melyről érdemes lehet olvasni: HP szerviz, laptop javítás Budapesten, laptop szerviz diagnosztika, Budapest laptop műhely, laptop javítás gyorsan és szakszerűen, hardver csere.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr9713983908
süti beállítások módosítása