Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Ágynemű választása a hálószobába

2019. május 28. - PRcikkíró

Mibe öltöztessük ágyunkat?

bezs pamutszaten agynemuhzatRégen az ember becsukta maga mögött a munkahely ajtaját, és huss, már el is felejtette a melót, és foglalkozott a barátokkal, családdal, focival. A mai ember már képtelen kikapcsolni, hisz az okostelefon egyfolytában adja az impulzusokat, és kéri a törődést. Üzenetek, levelek, megosztások. Nincs vége.

Ezért szó szerint létkérdéssé vált, hogy legalább az alvásunk idejére valóban pihentető környezetet tudjunk teremteni.

Pihentető hálószoba

A hálószoba akkor lesz a barátunk, ha a legkevesebb zavaró tényezőt visszük be oda. Tehát a telefon, a telefontöltővel együtt kint marad. De akkor mire fogok felébredni, mondod magadban, és hopp, a telefon máris besurrant a hálóba.

Akkor legalább néhány oxigéntermelő szobanövényt tegyél be, hogy éjszaka a szervezeted feltöltődhessen. A falakon kevés képet helyezz el, különben amint meglátod és beindul a gondolat-malom, és nem lesz alvás.

A napod egyharmadát a hálóban töltöd, ezért a falak és az ágynemű jól megválasztott színe képes arra, hogy egyensúlyba hozza azt, ami napközben erősen kibillent.

A hálószoba színei és a Te egyéniséged

A hálószoba színe, a falakat, díszpárnákat és az ágyneműt is ideértve, nagyon fontos. nem azért, mert a kék szín mindenkit megnyugtat, mert lehet, hogy neked nem a kékre van szükséged.

Attól függ mire van szükséged, mi fog téged pihentetni, hogy te magad „milyen színű vagy”.

Ha a munkád monoton, és leginkább egy összefolyó szürkeségre emlékeztet, akkor, ha a szoba fala nem is, de legalább az ágyneműd legyen bordó színű, erős, élénk bordó. A bordó, a vörös az élet, a lendület színe, és, ha az egész napod színtelen, akkor éjjel az ellenkezőjére van szükséged, hogy feltöltsön.

Ha egész nap agyalsz, és beszélsz és gondolkodsz és érvelsz és tervezel, akkor neked éjjelre nyugalom kell. Jöhet a kék lepedő, és a kék ágynemű. De azért figyelj arra, hogy havonta két hétvégén kicseréld valami élénk narancssárgára legalább a lepedőt és a párnát, különben a libidód is elnyugszik és pihenni tér.

Ha egész nap fém és üveg irodaházban vagy, de amúgy lendületes, szenvedélyes ember vagy, akkor ne bordó lepedőn aludj, hanem inkább zöld legyen. Ha nem szereted a zöld színt, ha tényleg nem szereted, akkor legalább a párnád legyen zöld.

Ha fém és üveg irodaházban töltöd a napod korlátok és szabályok között, és amúgy nyugis, csendes típusú ember vagy, akkor jöhet a bordó és narancs mintás ágynemű, és vele a szenvedély és a lendület, legalább álmodban azt tedd, amihez kedved van.

Összegezve, egyensúlyra van szükségünk a pihenéshez, és a hálószoba megadhatja nekünk, ha odafigyeléssel választjuk az ágyneműinket. Az agynemushop.hu ágyneműhuzat webáruházban minden szükséges hozzávalót megtalálsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr2414866952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása