Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

A Twinoxide fertőtlenítő szer alkalmazási területei

2019. január 08. - PRcikkíró

Fertőtlenítsünk klór-dioxiddal

fertotlenites tisztitas otthonA megfelelő fertőtlenítő- és tisztító szer kiválasztása komoly gondot okoz, nem csak az otthoni felhasználók számára, hanem üzemi és szolgáltatói felhasználásra is. A Twinoxide fertőtlenítő szer vizes oldatának legfontosabb összetevője a klór-dioxid, mely a legtöbb esetben megfelel a legszigorúbb feltételeknek is. A csíramentesítő oldat felhasználási területei:

  • otthoni fertőtlenítés
  • háztáji gazdaságok fertőtlenítése
  • ételek fertőtlenítése és tartósítása
  • mezőgazdasági fertőtlenítés
  • ipari fertőtlenítés
  • penész eltávolítása
  • lisztéria és pseudomonas elpusztítása
  • hűtővíz kezelése
  • medencék és jakuzzik fertőtlenítése és tisztítása
  • ivóvíz tisztítása és fertőtlenítése
  • biofilm leoldása.

Otthoni, háztáji tisztítás és fertőtlenítés

Az otthonok tisztítása és fertőtlenítése az egyik legnehezebb feladat, különösen akkor, ha kisgyermek és háziállat is van a családban. A gyerekek immunrendszere még nincs felkészülve a komolyabb fertőzések, baktériumok leküzdésére, ezért környezetük tisztán tartásával védekezhetünk a betegségek ellen.

A klór-dioxid tartalmú fertőtlenítő szer használatával a baktériumok szinte 100 százaléka elpusztítható, biztonságosan alkalmazható a konyhában a szobában, emellett a baromfiólban és az udvar egyes részeinek kezelésére is kiválóan alkalmas. Szükség esetén az ivóvíz utókezelésére is alkalmas lehet.

Ipari fertőtlenítés

A Twinoxide gazdaságosan és eredményesen alkalmazható ipari méretekben is. A takarmányok, raktárak, víztározók fertőtlenítésére ugyanúgy alkalmas, mint a fogorvosi rendelők precíz műszereinek sterilizálására. Mivel a pseudomonas és a legionella kórokozókat is könnyen elpusztítja, ezért komoly szerep jut neki a betegségmegelőzésben is.

A bináris, tehát két komponensű anyag biztonságosan tárolható és szállítható, alkalmazása költséghatékony. Előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy az ételek fertőtlenítésére is alkalmazható, a megfelelő mennyiségben alkalmazva a szervezetbe kerülve sem okoz tüneteket. Az ivóvíz fertőtlenítése mellett annak minőségét is javítja.

A Twinoxide fertőtlenítő és tisztító szer alkalmazási területei és módszerei. Néhány további témaötlet, mellyel érdemes lehet megismerkedni: fertőtlenítés otthon, klór-dioxid alkalmazása, tisztítás szolgáltatás, fertőtlenítő szer ára, Twinoxide beszerzése.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4314549016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása