Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Ötletek a téli kert díszítéséhez

2022. június 25. - PRcikkíró

DIY tanácsok mindenkinek

Téli kert tűzrakásA télikert melegébe húzódva tervezhetünk programokat a téli kertben is, amelyet szépíthetünk és díszíthetünk is, ehhez adunk most néhány egyszerű ötletet. A beépített teraszok fontos előnye, hogy megteremtik a kapcsolatot a ház és a kert között, amit érdemes kihasználni. Ha a kertben túl hidegnek bizonyulna a levegő, elég csak belépni a télikert üvegfala mögé, ahol a melegben élvezhetjük tovább a téli látványt.

Szalonnasütés a télik kertben

Az üres, havas téli kertet megtölthetjük élettel, ha tűzrakó helyet létesítünk. A nem túl hideg téli napokon a természet szépségeit élvezve süthetünk szalonnát, miközben a ház biztonsága, melege is a közelben van.

Ha a beépített teraszon, vagy a télikertben elhelyezünk egy asztalt vendégeink számára, akkor a fázósabb vendégeink az asztal mellett ülve, a műanyag ablakokon keresztül gyönyörködhetnek a tűz látványában, az elkészült szalonna, BBQ menü pedig pillanatok alatt az asztalra kerülhet.

A télikert világítása

Ne felejtsük el, hogy a téli estéken a hangulat fontos része a megfelelő világítás. A téli hónapokban kevés a napos órák száma, így gondolnunk kell arra, hogy a beépített terasz teljes értékű használatához a fényviszonyoknak is meg kell felelniük.

A télikertben és a téli kertben az alábbi világitásokra van szükségünk:

  • hangulatvilágítás,
  • pontszerű megvilágítás,
  • fő fényforrás,
  • girlandok,
  • álandó fényforrások,
  • reflektor.

Természetesen ez csak egy ajánlat, bármelyiket elhagyhatjuk, de érdemes minden helyzetre felkészülni.

A megvilágítással kapcsolatban ötleteket a boltban is kaphatunk, ahol a szakemberek segítenek kiválasztani a megfelelő fényforrásokat is.

És akkor olvassunk ötleteket a téli kert díszítéséhez és még néhány egyéb dolog: a télikert építés kialakítása.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4217867065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása