Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Medence vizének kezelése

2019. március 20. - PRcikkíró

Uszodák fertőtlenítése

viz medence fertotlenitesA medencék vizének kezelése egyrészt tisztításból, másrészt fertőtlenítésből áll. A megfelelő szer kiválasztása komoly kihívás és nagy mennyiségű tapasztalatot igényel. A szakemberek többsége egyetért abban, hogy a baktériumok elleni küzdelemben az egyik leghatékonyabb eszköz a klór-dioxid tartalmú fertőtlenítő szer. A kétkomponensű anyag hatékonyan pusztítja, már kis koncentrációban is, Pseudomonas és a legionella baktériumokat.

Hogyan fertőtlenítjük a medencét?

A medence vizének tisztítása a medence tisztításával kezdődik. A baktériumok és kórokozók a medence falának és aljának felületén képződő biofilmben tudnak kényelmesen megtelepedni és itt fertőzési gócpontokat kialakítani. A TwinOxide képes ezt a nyálkás anyagot leoldani és a benne lévő baktériumokat elpusztítani.

A víz minőségének biztosítása

A medence vizének kezelésekor egyszerre több szempontot kell figyelembe venni. A víz baktériumtartalmát, tehát a fertőzések veszélyét minimálisra kell csökkenteni, ugyanakkor a fertőtlenítő szer koncentrációja nem lehet olyan magas, hogy veszélyeztesse a használók egészségét.

A klórtartalmú szerek többsége nemcsak a gombákat és mikroorganizmusokat irtja, nagy mennyiségben a bőrsejteket is károsíthatja, kiütéseket és bőrpírt okozva. A klór-dioxid megfelelő mennyiségben a medence vizébe keverve semmilyen veszélyt sem jelet a fürdőzőkre. Mivel az ivóvíz kezelésére is alkalmazható az anyag, ezért a medence vizének minősége mindenképpen megfelelő lehet.

Rendszeres karbantartás

A medencék és uszodák tisztítása akkor lehet hatékony, ha azt megfelelő időközönként, rendszeresen történik. A baktérium és gombaspórák elpusztítása kis mennyiségben lényegesen könnyebb, mint a később esetleg kialakuló telepek tisztítása és pusztítása.

A medencék vizének szűrését és tisztítását a keringtetőberendezések végzik. Ezek a gépek vízszűrő betétekkel és aktív anyagokkal vannak feltöltve, így nemcsak a lebegő anyagokat képes kiszűrni, de a fokozatos és folyamatos fertőtlenítést is elvégzi.

Medence vizének tisztítás kezelése és fertőtlenítése. Néhány továbbit téma, mely érdekes lehet olvasóink számára: fertőtlenítés ára, fertőtlenítő szer kialakítása, medence kezelése, tisztítás hatékonyan, klór-dioxid vásárlása, vízkezelés.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr8614703196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása