Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Facebook program a munkahelyekre

2016. október 15. - PRcikkíró

workplace group desktopCégek és vállalatok is használhatják a közösségi oldalt

A legnagyobb közösségi oldal olyan internetes platformot kínál a cégeknek és munkatársaiknak, mely segítségével könnyen és hatékonyan tudnak egymással kommunikálni és akár tömegesen is üzenetet küldeni. A tömeges SMS küldésnek ugyanakkor továbbra is nagy szerepe lesz a cégen belüli adat és információáramlásban.

Érdekesség, hogy az oldal bármennyi csapat és projekt részére létrehozhatóak al-oldalak  a céges Workplace-en belül, amivel remekül elkülöníthető a tartalom. A céges munkatársak SSO-val jelentkeznek be a az oldal adminjára, így védi a Facebook a csoportokat a külső behatolók, kártevők  csatlakozásától, de a biztonságra és az adatvédelemre is kiemelten odafigyel a havidíjért, amit fizetnek a cégek. Az oldal teljesen elkülönített a hagyományos Facebooktól, saját belépő felülettel és önálló mobilos applikációval használható.

Határozottan jó dolog, és a vállalatok szívesen fizetnek, a komplett irányításért. Az IT csapatok külön eszközöket kapnak a felületek karbantartásához, és az adminisztrátorok személyes támogatásban részesülnek a Facebooktól vagy a Workplace Partner Programban részt vevő, minősítéssel rendelkező cégektől és vállalkozásoktól. Az integráció egyelőre G Suite, Okta, OneLogin, Ping és Windows Azure AD szolgáltatásokkal megoldott, de ez a lista egyelőre nem teljes, további megoldások várhatóak.

Facebook program a munkahelyekre, hogy minden alkalmazott napi 24 órában online legyen és minden üzenetet megkaphasson. További érdekes és számottevő témák: marketing, mobiltelefon, okostelefon, Facebook, üzenet küldés.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6611810303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása