Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Mobilos keresésekre fókuszál a Google

2016. október 17. - PRcikkíró

google search mobileVége a PC-k korának

Az internetelérés mostanáig a személyi számítógépek világát jelentette. A Google mostani lépésével nemcsak megszünteti a PC-k egyeduralmát, de a mobil eszközökhöz képest hátrébb is sorolja, ami eléggé meglepő, de nem váratlan fordulat.

Már jó néhány megoldással próbálta a Google, a mobilos felhasználókat támogatni abban, hogy a weboldalakat kényelmesen meg tudják jeleníteni a készülékeiken. A múlt év elején hirdette meg a keresőóriás, hogy az indexe előnyben részesíti a mobilbarát oldalakat és a kereső megjeleníti a releváns app-tartalmakat is a találatok között. Nem sokkal később bejelentette a villámgyors mobilwebes betöltődést produkáló AMP-technológiát, amelynek alkalmazóit szintén előnyben részesíti a kereső, és a találati listákon előkelőbb helyeken szerepelhetnek.

Az egyáltalán nem meglepő fordulat, hogy a hirdetőket sem kíméli a motor, bünteti a teljes képernyős alkalmazáshirdetéseknek, és a pop-up hirdetéseket használó weboldalakat is hátrébb sorolja. Pozitív fejlemény, hogy a Google adatai szerint az oldalak 85 százaléka már mobilbarát a nyári adatok szerint, bár az eredmények a Google mellett a weboldalkészítők saját belátásának is köszönhetőek, hiszen mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy az általa szerkesztett oldal a felhasználók számára elérhető legyen.

Mobilos keresésekre fókuszál a Google, hogy a marketing trendeknek és az informatikai fejlődési irányoknak megfeleljen. További érdekes és figyelemreméltó témák: Google, marketing, mobiltelefon, okostelefon, weboldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6311817283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása