Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

A laptop használatának megkezdése

2016. december 15. - PRcikkíró

uj laptop hasznalatÚj laptop telepítése és optimalizálása

Az új laptop vásárlásakor az első lépés a hordozható számítógép optimális beállításának elvégzése. A szervizben hozzáértő szakemberek tudják beállítani a hordozható számítógépet, melynek köszönhetően biztonságosan és egészségesen használhatja az új eszközt.

A laptop vásárlása után az operációs rendszer telepítése és adataink áthelyezése a régi laptopról az első lépés. Az adatvesztés elkerülése érdekében ellenőrizzük többször is, hogy minden file és álomány másolásra került. A felhő alapú szerver tárhely használatánál csak a megfelelő felhasználói fiók beállítása a dolgunk, de ne felejtsük el a régi laptopról letörölni az érzékeny adatokat, melyek nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. Ne felejtsük törölni a régi bejelentkezéseket és jelszavakat, de csak azután, hogy megbizonyosodtunk arról, hogy az új rendszerben is be tudunk jelentkezni a fiókjaikba.

Az új laptop beállítását a programok frissítésével, az antivírus program telepítésével és a tűzfal beállításával kell kezdeni, hogy a munkánkat biztonságos környezetben végezhessük.

Ne felejtsük el, hogy a régi laptopunk merevlemezén formázás után is visszaállíthatóak az adatok, file-ok, ezért mérlegeljük, hogy kinek adjuk vagy ajándékozzuk a használt eszközt. Szükség esetén szervizben kérjük a korábban felírt adatok megsemmisítését.

Az új laptoppal történő munka megkezdése előtt fontos beállítani a laptop kijelző felbontását és fényerejét, hiszen szemünk hozzászokott korábban a fényviszonyokhoz, ezért az új beállításokat is érdemes optimalizálni.

A laptop használatának megkezdése a telepítés és az optimalizálás, beállítás után történhet. A témában több érdekes dolgot ajánlunk a figyelmükbe: hiba, karbantartás, laptop, monitor, szerviz, telepítés.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr312049695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása