Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Alianware laptop a Dell-től

2017. május 21. - PRcikkíró

dell alienware laptopÚj laptopok játékosoknak is

A Dell cég egyik legsikeresebb laptop sorozata az Alienware gépek, ezek három kijelzőméretben érhetőek el: 13, 15 és 17 inches. Az egyik legjobb modell, melyet a cég gyárt, az Alienware 17, mely minden új funkciót és tulajdonságot megkapott, a 13-as és 15-ös modellek azonban inkább a költséghatékonyság felé tolódtak a tervezés során.

Az Alienware 17 burkolata alumíniumból készült, a zsanér pedig nem teljesen hátul van, ugyanis a gép hátsó oldalának nagy része a hűtésre van fenntartva. Az is feltűnhet, hogy jónéhány port is kapott itt helyet, melyek között van USB, HDMI és Ethernet is. A hőelvezetés problémájának megoldását a gép hátsó részén keresztül oldották meg a szakemberek

A laptop konfigurációja: NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikus chip és a 7. generációs Intel Core i7 processzor, melyek hőtermelése sem másodlagos szempont.

Az Alienware klaviatúrájának minden egyes alkatrésze 2.2 mm-es billentyűúttal bír, ami alapkövetelmény egy gamer laptop számára, az N-Key Rollover technológiának köszönhetően pedig akárhány gombot is lenyomhatunk egyszerre, nem telik meg a buffer, nem áll le a bevitel. A laptopba több új érzékelőt is elhelyeztek, egy szenzor követi a szemünk mozgását, így például, ha a képernyő szélére tekintünk, akkor arra fordítja a játékban a kameranézetet, ez akár a célzásban is segítheti a játékost.

Mindhárom laptopban maximum 32 GB DDR4 2400 MHz RAM-ot építeni, az alap tárhely 180 GB, melyet egy M.2-es SSD biztosít, de opcionálisan 2 x 1 TB PCIe SSD, illetve +1 TB 7200 rpm HDD is beépíthető. Az Alienware 13 minimum HD, az Alienware 17 pedig akár 4K-s megjelenítővel is kapható.

Alianware laptop a Dell-től mindenki számára érdekes hardvereszköz, mely azonban meglehetősen borsos áron kapható. További érdekes és izgalmas olvasnivaló témák:

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6912530769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása