Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Laptop javítás és diagnosztika

2017. július 10. - PRcikkíró

Mikor kell laptopszervizbe menni?

laptop kek halalA laptop meghibásodásának egyik fajtája, amikor programszintű meghibásodás történik, vagyis nem működik megfelelően az operációs rendszer. Az operációs rendszer problémájának nyilvánvaló jele, ha a gép bekapcsol, betöltődik a BIOS, ezután megáll a programok betöltése. Ha az laptopod Windows operációs rendszerrel működik, és az nem töltődik be, a legegyszerűbb megoldás, ha annak újratelepítésével próbálkozol.

A leggyakrabban előforduló hiba a Windows rendszernél az úgynevezett kékhalál, mely elméletileg a Windows 10-re már nem jellemző, a valóságban még mindig találkozhatunk vele.

A kékhalál, vagyis kék képernyő a laptop működésének valamennyi fázisában előfordulhat, és az ok meghatározása meglehetősen problematikus, mivel szinte bármi lehet.

Ha a „kékhalál” gyakori vendég a laptopodnál, érdemes laptop szervizbe vinni a gépet, hiszen mindenképpen szakember kell a hiba pontos meghatározásához és kijavításához. A leggyakoribb ok valamilyen driver konfliktusa az operációs rendszerrel.

Ha a laptop leállása a az operációs rendszer betöltődését követően, használat közben következik be, a telepített programok kompatibilitását kell megvizsgálni.

A kiegészítő programok helytelen működését gyakran javíthatjuk, ha a Microsoft .net keretrendszer megfelelő verzióját telepítjük illetve frissítjük.

A kékhalál és programleállás gyakran a merevlemez, vagy memória meghibásodása miatt történik. A videokártya melegedése szintén okozhat rendszerösszeomlást.

Laptop javítás és diagnosztika könnyen és egyszerűen elvégezhető otthon is. További érdekes és izgalmas olvasnivaló témák: hardver, szerviz, Windows 10 S, laptop, laptop szerviz.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4812655123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása