Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Processzor és videokártya választás

2017. november 28. - PRcikkíró

geforce videokartyaVásárolj laptopot

Laptop vásárlása előtt sokat tanakodnak a megfontolt vevők, hogy milyen hardverre lenne szükségük. A mobil gépek ára rettentően széles skálán mozog, egy-egy videokártya pedig akár 100%-kal is megdobhatja a fizetendő összeget, ezért nem mindegy, hogy milyen típusra van szüksége. A laptop vásárlása előtt azt kell megvizsgálni, hogy mire szeretnénk használni a gépet és ahhoz milyen erősségű videokártyára van szükség, mivel fölösleges egy irodai alkalmazáshoz túlfizetett kütyün venni.

Milyen videokártya + processzor kombót vegyek?

A jelenleg a piacon kapható alap laptop konfiguráció, mely már alkalmas komolyabb játékok futtatására is, az NVIDIA GeForce GT 940M 2GB memóriával + Intel Core i5-6200U vagy az NVIDIA GT 930MX 2GB + Intel Core i7-7500U, melyek a 3D Mark tesztben 2000, 2500 pontot kaptak. Ezek az NVIDIA kilencedik generációs videokártyái, alacsony feszültségű processzorokkal párosítva. Az ilyen laptop konfigurációkon többé-kevésbé komfortos körülmények között lehet, közepes beállításokkal játszani a nem túl gépigényes játék programokat. Az ilyen laptopok általában olcsók és kompromisszumos megoldásként vállalhatók. Különösen akkor nagyon alacsony az ár, ha Full HD helyett HD Ready kijelzővel szerelt laptopot vásárlunk, ráadásul így a közepes beállítások pont meg is felelnek.

A legerősebb gamer laptop

Az egyik legerősebb kombó, melyet a vastag pénztárcával rendelkező gamer fanatikusoknak ajánlunk, az NVIDIA GeForce GTX 1080 2xSLI + Intel Core i7-6820HK. Ez hússzor annyi pontot kapott, mint az alap játék laptop, tehát 50983 pont a 3D Mark teszten. Ez jelenleg az egyik legerősebb erőmű, egyszerre két videokártyával tandem üzemmódban. Persze az ilyen gépeken repülnek a legújabb játékok is, ha a fanatikus vásárló kiperkál érte másfél millió forintot. A vásárlás előtt mindenki döntse el, hogy valóban szüksége van nagy teljesítményű videokártyára, mert ha csak munkára szeretnénk használni a laptopot, az Intel integrált videokártyái tökéletesen ellátják a feladatukat.

Processzor és videokártya választás szakszerűen és az ár / teljesítmény figyelembevételével. További érdekes és izgalmas témák, melyet mindenki számára ajánlunk, mint érdekes olvasmányt: laptop szerviz, laptop videokártya vásárlás, video kártya csere, processzor csere, NVIDIA vásárlása.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr1013402277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása