Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Cukrász kapott kitüntetést Ungváron

2016. szeptember 09. - PRcikkíró

maria terezia rend ungvarAz Ungvár torta készítője Mária Terézia-rendet kapott

A napokban a Mária Terézia egészalakos köztéri szobránál tartott ünnepi rendezvényen a magyar királynőről elnevezett kitüntetés alapítója, Alen Panov ungvári üzletember és diplomata mondott beszédet, aki kiemelte, hogy az uralkodónő nagyon sokat tett azért, hogy Ungvár európai arculatú és szellemiségű város legyen. Nagy jelentőségű, hogy a Mária Terézia emlékének szentelt rendezvényen jelen van a Habsburg hercegi pár, akik később átadták az érdemrendet.

A szobor előtt, angolul elmondott ünnepi beszédében Sandor Habsburg-Lothringen köszönetet mondott a Panov családnak és Ungvár lakosságának Mária Terézia emlékének az ápolásáért, megőrzéséért. Emlékeztetett arra, hogy az uralkodónő nemcsak Ausztria, hanem – szavai szerint – az egész Kárpát-medence császára volt, aki máig ható oktatási és közigazgatási reformokat hajtott végre. A Mária Teréziáról elnevezett kitüntetés átadásának szentelt ünnepséget a herceg olyan kiemelkedő eseménynek nevezte, amely az összetartozást jelképezi, hidat képez a múlt és jelen között, ápolja a hagyományokat, elősegíti a békét és egyetértést a térség népei között – írta a szon.hu hírportál weboldalán.

A kitüntetés átadása során, a díjazott Valentin Stefanyo munkásságát méltatva Alen Panov hangsúlyozta: a cukrászművészt, aki “megédesíti az ungváriak mindennapjait”, nemcsak Ukrajnában, hanem Európában is ismerik édesipari alkotásairól. Az általa létrehozott Valentin és Valentina Stefanyo Édességház Kárpátalja egyik legismertebb márkaneve – emlékeztetett.

A fiatal cukrász, aki Párizsban tanulta a szakmát, a “csokoládészobrászat” elismert mestere, számos eredeti süteményrecept és a kárpátaljai megyeszékhely névjegyének számító Ungvár-torta alkotója, mely egy francia alapokon újragondolt édesség.

Cukrász kapott kitüntetést Ungváron. További érdekes és figyelemreméltó témák: Kárpátalja, marketing, Ungvár, Mária Terézia-rend, Ungvár torta.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr7711690573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása