Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Az okostelefonon használt Google SMS-t is küld

2016. október 20. - PRcikkíró

google sms tomegA keresőben lévő reklámokból küld üzenetet a cég

A legtöbb felmérés szerint a mobiltelefont használók közel kétharmada naponta több mint öt alkalommal küld sms üzenetet az okostelefonjáról, és a felmérésben résztvevők 65 százaléka megfontolná, hogy SMS-ben kérjen információt a vállalatok, boltok termékeiről és szolgáltatásairól, legalábbis ezt bizonyítják az adatok, melyeket 2016 októberében gyűjtöttek össze az okostelefont is használó internetezőktől.

Ezzel együtt a tesztelésben részt vett vállalkozók nagyobb része saját tapasztalata alapján magasabb konverziós arányról számolnak be, legalábbis a Google által közzétett, nem teljes közvélemény kutatás adatai szerint. A cég néhány tippet is közzétett a hirdetők számára, hogy az sms-bővítmények még jobban működjenek és ezáltal a kereső cégnek több reklámmegrendelése legyen, mert érdemes helyi mobilszámokat használni, abból a célból, hogy a vásárlók közelebb érezzék magukhoz a szolgáltatást és az eladókat.

Mindezen változások és kampánytervek jól passzolnak a Google mobilmarketing stratégiájához is, nem csak a Facebookkal folytatott versenyt és egy AdWords funkciót jelentenek.

A tömeges SMS küldés Google rendszerébe való illeszkedéséről itt olvashatsz.

Az okostelefonon használt Google SMS-t is küld minden olyan vevőnek és vásárlónak, akit ez érdekel és érint. További érdekes témák és egyéb ötletek: Facebook, Google, kereső, marketing, okostelefon, üzenet küldés, tömeges SMS.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6211823989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása