Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Navigáció GPS autókba

2016. november 07. - PRcikkíró

gps navigator marketingMarketing a navigációs applikációnak

Nem csak SMS küldésre alkalmasok az okostelefonok, hanem az App Store-ból letöltött navigációs alkalmazás segítségével egy komplett navigátor berendezést kapunk, melynek nincs is szüksége komolyabb marketingre.

Ezek az alkalmazások alapvetően működnek iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokon és iPad-en, 7’’-nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékeken (Android 4.0-tól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től fölfelé.) Az ingyenesség mellett a szoftver tulajdonsága, hogy a Magyarország térképet az NNG frissíti nagyjából rendszeresen.  Az ingyenesen letölthető navigációs programot csak egyszer lehetett megkapni, tehát érdemes számítógépre menteni a telepítő file-t, hogy probléma esetén újratelepíthessük a rendszert.

Nem érdemes offline szoftverekkel bajlódni, ha van online hozzáférésünk az okostelefonon. Ezeknek a térképei ugyanis viszonylag ritkán frissülnek, a dolog természetéből következően nem ismerik az éppen aktuális útfelbontásokat, eltereléseket, baleseti helyszíneket, az adott percben kialakult torlódásokat, ezért érdemes a Google által felkínált folyamatosan aktualizált eszközt választani.

Adatforgalom-előfizetés birtokában online autós navigáció a jó választás, azaz Waze-re vagy a Google navigációra (Google letisztultság-egyszerűség) van szükségünk – egyébként mindkettő a keresőóriás tulajdonában van, s lényegüket tekintve ma már alig különböznek egymástól, ezért érdemes ezt használni.

Navigáció GPS autókba és minden egyéb közlekedési eszközhöz, de sétához és túrázáshoz is használhatjuk. További érdekes és tanulságos témák: Android, Google, marketing, okostelefon, SMS küldés.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr8511941503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása