Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Laptop videókártya hiba

2017. február 19. - PRcikkíró

laptop videokartya csere chipA megelőzés a fontos

A laptop videokártya cseréje ritkán lehetséges és a megfelelő alkatrész felkutatása is problémás lehet. Ha a laptopodban úgynevezett diszkrét videókártya van, tehát valóban egy „kártya”, panel van a megfelelő alzatba helyezve, akkor ezt egyetlen mozdulattal egy újra cserélheted, természetesen csak a megfelelő modell jöhet szóba.

A legtöbb Samsung, Asus, Acer és Dell laptopban lehet cserélni a videokártyát, de általában a drágább típusokra vonatkozik ez. Az olcsóbb laptop típusok a költségkímélőbb integrált videókártyával vásárolhatók meg. Az integrált, alaplapra forrasztott videokártya hibája esetén a laptop szervizben speciális berendezésre van szükség a chip cseréjéhez. A laptophardware budapesti szervizben a chip cseréjét elvégzik, a szolgáltatás árát lejjebb a weboldalon találod.

Profilaktika és megelőzés

A laptop videokártyája egy strapabíró hardver, hosszú időn keresztüli helytelen használat vezet a meghibásodásához. A legnagyobb ellensége a laptop hardverének a por, a túlmelegedés. A laptop akkumulátora után a videokártyának árt a leginkább a túlmelegedés, ezért legalább évente egyszer tisztítsuk ki a laptop hűtőrendszerét.

Nagyon forró nyári napokon, túlfűtött szobában, és ha nem megfelelő a laptop szellőzése, ne használjunk olyan programokat, melyek maximálisan igénybe veszik a laptop videókártyáját.

Ha meghibásodik a laptop videokártyája sürgősen kérjük szerviz segítségét, hogy a túlmelegedett hardver ne okozzon nagyobb károkat az alaplap alkatrészeiben.

Laptop videókártya hiba elhárítása a budapesti szervizben lehetséges gyorsan és hatékonyan. További érdekes és izgalmas témák: csere, laptop videokártya, laptop szerviz, videokártya hiba, javítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr8312273895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása