Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Memóriabővítés a laptopban

2017. február 25. - PRcikkíró

memoria laptop ramTanácsok laptop vásárlóknak

A laptop bővítése, a hardver modernizációja nem könnyű feladat, de a memória bővítése a egyik legegyszerűbb és kivitelezhető módszer.

A korábban vásárolt laptopok i7-es, i5-ös processzorral és 4 Gb memóriával kerültek a boltok polcaira, például ezeknél a modelleknél olcsón és hatékonyan fejleszthetjük a laptopot, ha bővítjük a memóriát.

Ne felejtsd el, hogy nagyobb mennyiségű memória kezeléséhez mindenképpen 64 bites operációs rendszert kell telepíteni a laptopra.

Milyen memória van a laptopban?

A memóriabővítés első lépése, hogy megállapítjuk, milyen típusú memória és hány panel található a gépben. Természetesen a laptophardver szervizben szakemberek néhány pillanat alatt megállapítják, hogy milyen alkatrészre van szükségünk, amit a helyszínen megvásárolva azonnal beépítenek.

Kezdő felhasználók a legegyszerűbben az ingyenes CPU-Z program segítségével ellenőrizhetik a gép rendszerét.

Ez az egyszerű program kilistázza a laptop hardverelemeit. A letöltött program a zip fájlból is elindítható, nem kell feltelepíteni a gépre. A program ablakának SPD feliratú fülére kattintva láthatjuk, hogy milyen típusú memóriapanel van a laptopban.

Ha az egyik bővítőhely üres, akkor egyszerű a feladat, a foglalatban lévő memóriamodullal megegyező modul vásárlása és behelyezése az üres foglalatba.

A megegyező memóriamodulok segítségével használható a laptopban a többcsatornás memóriakezelés, mely jelentősen meggyorsítja a számítógépet.

A megvásárolt memóriapanelt saját kezűleg is a helyére illesztheted, csak óvatosan kell kézbe venni az alkatrész érintkezőit.

Memóriabővítés a laptopban egyszerűen gyorsan és szakszerűen végezve. További érdekes és izgalmas olvasnivalók: laptop, laptop szerviz, laptop memória, RAM, hardver csere.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6712294273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása