Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Folyadék tisztítása a laptop billentyűzetéről

2017. március 15. - PRcikkíró

laptop billentyuzet tisztitHogyan távolítsam el a koszt a billentyűzetről?

A laptop billentyűzetének tisztítása meglehetősen gyakori kérdés és probléma. A legtöbb használó életében előfordulhat olyan baleset, amikor valami rácseppen, ráömlik vagy ráesik a laptop billentyűzetére. A nedvesség, folyadék rendkívül káros hatással lehet a számítógépre, ezért ilyen esetben azonnal forduljunk szervizhez, hogy megelőzzük a komolyabb problémákat, a nagyobb bajokat, a súlyosabb meghibásodásokat.

Ha folyadék ömlik a billentyűzetre, és mindenképpen saját kezűleg szeretnénk javítani, tisztítani a laptopot, akkor az első és legfontosabb, hogy fényképezzük le a billentyűzet kiosztását, ezzel sok további problémát megspórolhatunk.

Ha a billentyűk eltávolítására van szükség, akkor azt csak nagyon óvatosan végezzük. Egy régi telefonkártya vagy bankkártya a legmegfelelőbb eszköz erre, de használhatunk gitárpengetőt, végső esetben csavarhúzót vagy kést is.

A billentyű egyik sarkánál kezdve próbáljuk meg lepattintani a laptop billentyűzetéről. Ne felejtsük el, hogy nem szabad túl erőszakosan eljárni, mert akkor eltörhetnek a műanyag alkatrészek.

Ha a javítás, tisztítás közben eltörik vagy elveszik egy-egy billentyű a laptop billentyűzetéből, akkor a laptophardware szervizben vagy webshopjában vásárolhatsz cserealkatrészt, akár egy-egy billentyűt is.

Ha a problémás billentyűket eltávolítottuk, alaposan meg tudjuk tisztítani a laptop billentyűzetét. Használj puha szalvétát és egy kis alkoholt. A billentyűzet alsó részét porszívóval is tisztíthatjuk, csak arra vigyázz, hogy a billentyűmozgató műanyag alkatrészeket ne szippantsa be a gép.

A laptop billentyűzetének tisztítása után a billentyűket a megfelelő helyzetben elhelyezve, egyetlen erőteljes nyomással a helyére pattinthatjuk.

Folyadék tisztítása a laptop billentyűzetéről nem csak szervizben végezhető, néha otthon is megoldható. További érdekes és izgalmas témák mindenki számára érthető formában: budapesti szerviz, hiba, laptop billentyűzet, tisztítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr7812341323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása