Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Microsoft laptop iskolásoknak

2017. június 17. - PRcikkíró

microsoft surface laptopA Surface eszközök az oktatásban

A szoftveróriás nemrégiben bemutatott eszköze az iskolákat, a diákokat célozza meg, elsősorban tanítási, tanulási célokat szolgál a legújabb hardver típus. A Surface Laptop, szupervékony 13,5 colos érintőkijelzővel, 4 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és 14,5 órán át működő akkumulátorral kápráztatja el a vásárlókat. Az olcsóbb, Intel Core i5 processzorral felszerelt modell 999 dollárba kerül, a cég tehát továbbra is közép és prémiumkategóriájú gépeket gyárt illetve, saját márkanevét magasan árazza.

A gép felszereltségét és árát figyelembe véve úgy tűnik, hogy a gazdagabb rétegeket célozta meg a szoftvergyártó és elsősorban Apple Macbook Air ellen szeretné felvenni a versenyt. A hosszú üzemidőn kívül van még egy különlegessége a gépnek: a nemrég elkészített Windows 10 S fut rajta. Ez egy kimondottan diákoknak szánt operációs rendszer, mely kizárólag a Windows Áruházban kapható programokat futtatja, amennyiben ez nem lenne elég a tanuláshoz vagy a munkához, meg kell vásárolni a Windows 10 Pro frissítési licencet. Ez 49 dollárba kerül a végfelhasználóknak, míg a tanároknak ingyenes.

Hogy ne maradjanak a diákok Office nélkül, a Microsoft a programcsomag részeit (Excel, Word, Powerpoint stb.) egyenként elérhetővé fogja tenni az Áruházban.

A programtelepítések korlátozásának oka, hogy a diákok által leggyakrabban telepített játékszoftverek ne lassíthassák le az iskolai gépeket, és a tanórákon néhány másodperc alatt induljon el a rendszer.

A Microsoft Surface laptopokhoz a cég különleges billentyűzetet és egeret is készített, mely szintén nem a legolcsóbb ár kategóriában található.

Microsoft laptop iskolásoknak készült, remek szerviz opciókkal. További részleteket és érdekes témákat olvashatsz: Microsoft, Surface, laptop, Windows 10 S, hardver.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812602955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása