Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Műanyag télikert profilok gyártása

2017. október 17. - PRcikkíró

muanyag-profil-gyartasa.jpgExtrudációs gyártási eljárás

A télikert gyártás során a műanyag ajtók ablakok és egyéb konstrukciók készítéséhez az előregyártott műanyag profilokat használják fel. A műanyag profil gyártását általában extrudációs eljárással végzik, ennek előnye, hogy műanyag hulladék felhasználásával teljesen környezetbaráttá tehető az eljárás.

A műanyag extrudálási eljárás során a felmelegített műanyag granulátumot a profil átmérőjének megfelelő matricán préselik át, így jön létre a télikertgyártáshoz szükséges műanyag profil.

A profilok gyártási folyamatának minden egyes lépésénél fontos a magas technológiai hozzáértés és a minőség szem előtt tartása.

Az extrudálási folyamat során az alapanyagként szolgáló műanyag granulátumot egy tartályban helyezik el, mely alatt egy csigaorsó található. Az anyagában színezett télikert konstrukciók legyártásához, a színezőanyagot a granulátumhoz kell keverni. Az alapanyag az orsó mentén haladva fokozatosan felmelegszik és meglágyul, így a táplálócső végén található formán könnyen átpréselhető, a megadott formájúra. A gép működési elve a darálóhoz hasonló.

A műanyag télikert gyártásakor a hűtési fázis nagy odafigyelést igényel, mivel a műanyag rendkívül jó hőszigetelő, ezért az acélhoz képest kétezerszer lassabban hűl le.

A műanyag ablakok gyártása során a felhasznált alapanyag mindig kiváló minőségű, a technológia lehetőséget nyújt az alábbi anyagok extrudálására:

Műanyag télikert profilok gyártása a minőség és a hosszú élettartam szem előtt tartásával. Néhány további, érdekes olvasnivaló téma: műanyag, műanyag ablak, télikertgyártás, télikert építés, gyártás.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4013001758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása