Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Érkezik a Google Android 8.1

2017. november 05. - PRcikkíró

android 81 oreoOkostelefon és laptop operációs rendszer

A Google okostelefonokra készített rendszerének legújabb verziója, a decemberben debütáló Android 8.1 Oreo. Jelenleg csak a tesztelők számára elérhető a Developer Preview verzió, mely eléggé instabil, sok hibát tartalmaz.

A Google lehetőséget nyújt az „egyszerű” felhasználók számára is, hogy letöltsék a béta verziót tesztelésre, ez az adroid weboldálán érhető el és kézzel kell telepíteni az okostelefonra. Jelenleg az alábbi modellekre elérhető a 8.1-es Android: Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL és Pixel C.

A hétköznapi felhasználókat valószínűleg csak a Pixel Visual Core processzort kiaknázó lehetőségek fogják érdekelni, a többi változás inkább csak a fejlesztők számára hoz újdonságokat. Érdekes újdonság a Neural Networks API modul, mely a gépi tanulást hivatott beindítani az okostelefonban, hogy a rendszer a lehető legtökéletesebb módon testre szabja magát. Valószínűleg a TensorFlow Lite és Caffe2 gépi tanulássegítő modulok alkalmazásáról lehet szó, melyet a Google már egy ideje használ.

Az Android 8.1 legtöbb újítása valójában optimalizálás, melyet az Android Go verzió tökéletesítésére szánnak. Az Android Go verzió az olcsóbb okostelefonok számára készült, melyek 1GB vagy annál kevesebb memóriával rendelkeznek.

Fontos és érdekes biztonsági újítás, hogy a bankkártya adtok megadása mezőben az Autofill ezentúl nem látható, csak csillagokat mutat a kártyaszám helyett illetve a kártya utolsó 4 számát.

A Google november végére tervezi a tesztverzió véglegesítését, a végleges, stabil Android 8.1-et pedig decemberre várhatjuk.

Érkezik a Google Android 8.1, mely okostelefonokra hoz újdonságokat, de a laptop tulajdonosok is nagy érdeklődéssel várják, hogy milyen lesz az új operációs rendszer. Ha érdekel a technológia és szeretnél hasonló, érdekes témákat olvasni, az alábbiakat ajánljuk figyelmedbe: Android, Google, hardver, javítás, laptop, szoftver, okostelefon, tesztelés.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr4613187524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása