Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

A magyar billentyűzet vásárlásának kritériumai

2017. december 11. - PRcikkíró

egyszeru billentyuzetLaptophoz is kell egy jó billentyűzet

A laptophoz érdemes lehet kiegészítő billentyűzetet vásárolni bizonyos feladatok és felhasználói igényekhez igazodva. A billentyűzeteket típusuk szerint 4 csoportba oszthatjuk nagy általánosságban.

Univerzális, hagyományos billentyűzet

Az univerzális vagy más nevén hagyományos billentyűzet az alapvető billentyűket és gombokat tartalmazza, megtalálhatjuk rajta a magyar billentyű jelöléseket. Segítségével gyorsan és kényelmesen gépelhetünk le bármilyen szöveget. A hagyományos billentyűzet minimális csuklótámasszal rendelkezik.

Multimédiás billentyűzet

A multimédiás billentyűzet legnagyobb erénye, hogy a hagyományosan megtalálható billentyűk mellett szép számmal találunk rajta kiegészítő billentyűket, melyekkel a laptop és az operációs rendszer programjait irányíthatjuk. A leggyakrabban előforduló multimédiás billentyűk:

  • hangerő szabályozó
  • DVD meghajtó kezelőgombja
  • zene lejátszó irányítógombjai
  • alkalmazások dedikált indítógombjai például e-mail posta megnyitása, számológép bekapcsolása stb.
  • a laptop be- / kikapcsoló, alvó üzemmód gombja.

Hajlékony billentyűzet

A gumialapú, hajlékony billentyűzet védett a nedvességtől, könnyen összecsomagolható, könnyű és kis helyen is elfér. Egyes modellek billentyű világítással is rendelkeznek. Egyes hardvereket nemcsak összehajtani, hanem összezárni is lehet.

Gamer billentyűzet

A laptophoz csatlakoztató billentyűzetek közül az egyik legnépszerűbb a gamer billentyűzet. A számítógépes játékok kedvelői számára életbevágóan fontos a jó minőségű és strapabíró billentyűzet beszerzése, mely egyszerre több billentyűleütést is képes kezelni lefagyás mentesen. A gamer billentyűzeten az irányítógombok többnyire más színnel és más anyagból készülnek. A first personal shooter játékok kedvelői számára különösen fontos, hogy a W, A, S, D iránygombok és a Shift, Ctrl, Alt billentyűk fémmel megerősítettek legyenek. A ilyen kütyüvel nehezebb gépelni, de hosszú távon megbízható a videojátékokban.

A magyar billentyűzet kiválasztásakor és vásárlásakor érdemes egy szervizes szakember segítségét kérni, aki a felhasználó igényeihez viszonyítva ajánl olyan modell, mely tökéletesen megfelel a kívánt célnak.

A magyar billentyűzet és egyéb kiegészítők vásárlásának kritériumai a laptop szerviz munkatársának segítségével Budapesten. Ha szeretnél még néhány érdekes és izgalmas témát az alábbiakat ajánljuk olvasásra: laptop billentyűzet csere, gamer billentyűzet vásárlás, billentyű matrica, laptop szerviz, billentyűzet típus kiválasztása.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr813474749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása