Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Robbanó, olvadó, égő Samsung Galaxy Note 7 mobiltelefonok

2016. szeptember 12. - PRcikkíró

samsung-galaxy-note-7-egett.jpgKatasztrofális marketingfiaskó az életveszélyes okostelefon

Nagy megdöbbenést váltott ki a hír, hogy a Samsung világszerte visszahívja a Galaxy Note 7 készülékeket, miután többen is arra panaszkodtak, hogy az akkumulátorok töltés közben túlforrósodnak és lángra kapnak, a készülék felrobbanhat. A szállításokat átmenetileg leállították, ennek is köszönhetően a cég részvényeinek árfolyama nagyot zuhant.

Meglepetésként érte a clg vezetését, hogy tömegesen érkeztek a panaszok a napokban a Samsunghoz, miszerint a gyártó két hete megjelent csúcsmodellje, a Galaxy Note 7 töltés közben kigyulladhat, akár fel is robbanhat. A Samsung ezért világszerte visszahívja a mobilokat, minden érintett készüléket kicserélnek esetleg visszaadják a kifizetett összeget.

A marketing szakemberek döntése nyomán ideiglenesen leállítják a készülékek szállítását a magyar és külföldi piacokon is, amíg lezajlik a csütörtökön elindított vizsgálat. A Yonhap nevű koreai hírügynökség szerint a cég már világszerte tárgyal a szolgáltatókkal, akik már forgalmazzák az okostelefont.

Az interneten egyre többen tesznek fel olyan fényképeket és videókat, melyeken az látható, ahogy megolvad vagy felgyullad egy Note7-es okostelefon.

A tömegesen visszavitt Samsung okostelefonról és annak marketingjéről itt olvashatsz.

Robbanó, olvadó, égő Samsung Galaxy Note 7 mobiltelefonok minden országban egyre több készüléket visznek vissza a tulajdonosok. További érdekes témák és témafelvetések: marketing, okostelefon, mobiltelefon, Samsung.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5311700733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása