Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Újraéledhet a Nokia

2016. október 04. - PRcikkíró

nokia foxconn androidA Microsoft megszabadult a brendtől

A hírek és bejelentések szerint a Microsoft felhagy a Nokia butatelefonok és okostelefonok gyártásával és a Lumia sorozatot is leállítja. Jó hír ez a Nokia és Android szerelmeseinek, hiszen a finn felvásárló mostantól kizárólag Android szoftvert telepít a Nokiákra.

A Microsoft marketingesei az alacsony eladási adatok miatt döntöttek úgy, hogy megválnak az üzletágtól és eladják azt a Foxconnak.

A Microsoft a Windows mobile részleget egyesíti a surface fejlesztési részlegével, így valójában az okostelefonok illetve mobil kütyük fejlődési irányvonalát és trendjét követi.

Érdekes és köztudomású tény lett az utóbbi időben, hogy a Microsoft az Android licenc díjaiból több bevételre tett szert, mint a Windows Phone-t futtató készülékek eladásaiból, ami nem volt igazából tömeges. A sikert a rajongók számára az hozta meg, hogy bíznak a kiváló dizájnért felelős vezetőben és a Surface Pro tablethez hasonló, modern kinézetet kapnak majd az új készülékek, melyek mindenki számára teccetősek lehetnek.

Újraéledhet a Nokia méghozzá otthonában Finnországban a befektetők üzleti és marketing érzékének köszönhetően. Még nagyon sok érdekes és hasznos témát ajánlunk: mobiltelefon, marketing, okostelefon, Microsoft, Android.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6111765885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása