Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Ablakprofil választása a télikertépítéshez

2016. október 08. - PRcikkíró

ho-hang-szigetelo-ablak-profil.jpgMinden évszakra készen

Az utóbbi években a műanyag nyílászárók elterjedtek a piacon, és szinte csak ezeket használják a gyártók és építők. A megfelelő márkájú és formájú ajtók és ablakok kiválasztása azonban nem mindig egyszerű, különösen, ha nagy a kínálat.

A márka

Az első, amit minden vásárló megnéz, hogy milyen márkájú az ablak, az ablakprofil, ami az üvegbetétet tartani fogja, melyik országban gyártották.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy az ablakprofil hőszigetelési, hangszigetelési és egyéb tulajdonságai nem függenek a profilgyártó cégtől. Az anyag minősége, tehát az időtállóságot figyelembe véve azonban érdemes a megbízható országok termékeit választani.

A műanyag nyílászárók hőszigetelési tulajdonsága függ attól, hogy hány kamrás a profil. A légkamrák számát tekintve a következő ablakprofilokból választhatunk:

  • 3 légkamrás – körülbelül 60 mm a profil szélessége
  • 4 légkamrás – 60 - 70 mm
  • 5 légkamrás – 70-80 mm
  • 6 légkamrás – 80-90 mm.

A profil kiválasztásánál oda kell figyelni arra, hogy a gyártott ablak megfeleljen a nemzetközi RAL, DIN és ISO előírásoknak.

Ha Önnek bármilyen kérdése lenne az ablak és az ablakprofil kiválasztásával kapcsolatban, a télikertgyártó és építő cég munkatársai és szakemberei készségesen állnak rendelkezésére.

Ablakprofil választása a télikertépítéshez és teraszbeépítési konstrukciók gyártásához. Érdekes és hasznos témák a cikkel kapcsolatban: műanyag, marketing, télikert, télikertgyártás, teraszbeépítés, ablak, profil.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr2611781943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása