Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Változtatott a Google a marketing rendszerében

2016. október 27. - PRcikkíró

google doubleclick marketingVége az anonim reklámok korának

A marketing szokások változásának követése és megelőzése a Google egyik legfontosabb stratégiája. A reklámok anonimitásának megváltoztatása kikapcsolható a kéretlen funkció a saját fiókban, bár nem egészen egyszerűen, a tevékenységek elmentése és a személyre szabott reklámbeállítások két egymástól eltérő menüpontban találhatóak.

A saját tevékenységek al-oldal tevékenységvezérlők menüpontja alatt található az információszolgáltatást lehetővé tevő pipa: "A Google-szolgáltatásokat használó weboldalakról és alkalmazásokból származó Chrome böngészési előzmények és tevékenységek szerepeltetése" szöveg alatt. A súgó szerint a Google elmenti a Chrome böngészési előzményeket, a használt weboldalak és alkalmazások által megosztott adatokat, valamint a Google szolgáltatásait használó webhelyeken és alkalmazásokban végzett tevékenységeket, a Google által a weboldalakon és alkalmazásokban megjelenített hirdetések egy lényeges pont a programban.

Értelemszerűen egy másik beállítás kifejezetten a hirdetések személyre szabását állíthatja be a Google-szolgáltatásaiban és a több mint 2 milliós partner-oldalakon, ahol a hirdetések megjelennek és megjelenítődnek. Az ehhez kapcsolódó megfigyelés kikapcsolása a saját fiókban a hirdetésbeállítások aloldalon belül a hirdetésbeállítások kezelése funkcióval végezhető el. A felületen ki kell venni a pipát "a Google-fióktevékenységek és információk felhasználása a hirdetések személyre szabásához ezeken a webhelyeken és alkalmazásokban, illetve az erre vonatkozó adatok tárolása Google-fiókjában" jelölőnégyzetéből.

Változtatott a Google a marketing rendszerében, hogy növelje a reklámbevételekből származó profitot. További érdekes és izgalmasan hasznos témák: Google, marketing, okostelefon, SMS küldés, tömeges SMS, weboldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr1011842969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása