Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adatmentéssel, számítógéppel és laptoppal kapcsolatos tapasztalatok gyűjteménye.

2016. december 14. - PRcikkíró

megrongalodott hibas merevlemezA Kürti kiadványa

Az infostrázsa címmel jelentette meg a világhírű első magyar adatmentő cég az évek során felhalmozott tapasztalatainak gyűjteményét. A könyvben rövid történetek formájában írják le a legérdekesebb laptop hibákkal, adattároló sérüléssel és szerver hibákkal kapcsolatos élményeiket.

A szerző előszavában leírtak szerint 48 történetet adtak közre, melyek mindegyike egy csipetnyi humorral van fűszerezve, és az információbiztonság fejlesztése volt a publikálással a cél.

A könyvben a szerzők így elmélkednek az informatikáról a számítástechnikáról:

„A Kürt Computernél számítógépek elveszett értékes adatait állítjuk helyre vagy tíz éve. Évente legalább 2000 adatkárosult kerül a kezeink közzé. Ennek megfelelően ránk is igaz az a szállóige, miszerint az informatika ma már a világon mindent támogat, de elsősorban az informatikusok megélhetését.”

A könyv tanulsága, melyet a cég több fórumon is hangoztat, mint fő következtetést a magyarországi informatikai helyzettel kapcsolatban, hogy a leggyakoribb oka az adatvesztésnek a szakértelem és a hozzáértés hiánya, az ötletszintű adatmentés és adat visszaállítás.

A megsérült, problémás merevlemezt, a laptop adattárolóját jó eséllyel és könnyen helyrehozhatjuk, ha a hiba megjelenésekor azonnal kikapcsoljuk a rendszert. Ha megpróbáljuk a hétköznapi forgalomban fellelhető diagnosztikai és szerviz programokkal helyreállítani az értékes adatokat, elképzelhető, hogy több kárt okozunk.

Adatmentéssel, számítógéppel és laptoppal kapcsolatos tapasztalatok gyűjteménye és olyan történetek, melyek az emberi butaságot és felelőtlenséget mutatják be humoros formában. További érdekes történetek laptop hibákról: adat, merevlemez, laptop, hiba, monitor, számítógép.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5712048253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása