Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adatok a HP Smart Array P400 (SAS/SATA) modulról

2017. november 04. - PRcikkíró

hp raid szerverSzerver számítógép technológiák

A HP által készített és forgalmazott Smart Array P400 (SAS/SATA) modul a modern szerverek hasznos hardver alkatréesze lehet. A laptopon vagy személyi számítógépen készített állományok tárolására alkalmas hely lehet a nagy adatbiztonságú HP megoldás. A tárolórendszer megoldásai között sok hagyományos és megannyi újdonság is szerepel.

A merevlemezes tárolóegység egyes részeinek cseréjét, kiegészítését vagy eltávolítását természetesen működés közben is elvégezheti a szervizes szakember. A tükrözött meghajtókon az adattárolást beépített akkumulátorok teszik biztonságossá.

Az adattárolási megoldások között szerepel az, hogy a főlemez meghibásodásakor, a cserét követően a tartalék merevlemez információi az új meghajtóra migrálnak, ezután az új lemez automatikusan előlép elsődleges adattárolóvá, a tartalék meghajtó pedig újra tartalék megjelölést kap.

A szerver rendszer tulajdonságaihoz tartozik, hogy az egyes slottokból a lemezek áthelyezhetők bármely másik slotba, melyet ugyanaz a kontroller kezel.

A szerverrendszer tökéletes működéséről, az adattárolók kezeléséről és az adatbiztonságról Linux operációs rendszer gondoskodik, ez felügyeli a folyamatokat.

A HP szerverekhez gyártott kontrollerek által kezelt merevlemezek egyes szakemberek szerint nagyobb adatbiztonság mellett nagyobb élettartamot is biztosítanak a hardvernek. A HP által gyártott laptop hardvere hasonlóan megbízható az érzékeny adattárolásra szánt szerver alkatrészek minőségével.

Adatok a HP Smart Array P400 (SAS/SATA) modulról, melyet nagy teljesítményű szerverek adattárolási megoldásaihoz fejlesztettek. További érdekes és izgalmas olvasnivalók: szerver, HP, adat, laptop, RAID.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr8313173056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása