Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Optimalizál a Google

2016. november 13. - PRcikkíró

telefon-tolto-google.jpgA töltés és a gyorstöltés rendszerét egységesíti a keresőóriás

A napokban megjelent hírek szerint univerzális gyorstöltési szabvány bevezetését szeretné a Google, amely az USB-C-n alapszik és az új kibocsátású Androidos okostelefonokon alapból megtalálható lesz.

Az akkumulátorok fejlődési ütemének lassulása miatt az okostelefonok és okoseszközök használatának egyik legfontosabb kérdése a gyorstöltés, azonban a funkció elég kaotikus, vagyis sok szabvány van a piacon - például a Qualcomm Quick Charge, az Oppo VOOC vagy a Media PumpExpress, a Kínai cégek pedig teljesen sajátos megoldásokat dolgoztak ki.

Nem egy okostelefon különleges töltőt kap annak érdekében, hogy a gyorstöltést támogassa, és a használók a lehető legrövidebb időn belül újra kézbe vehessék a készüléket. A legújabb csúcsmodellekhez általában jár ilyen, sok telefonhoz azonban  a későbbiekben kell megvásárolni a megfelelő modellt.

A Google cég azt szeretné elérni, ha a jövőben mindenki egy univerzális gyorstöltési szabványt alkalmazna, és természetesen a saját szabványát előtérbe helyezve a Pixel széria töltőit favorizálja. A most indított marketing kampány lényege, hogy a gyártók ezentúl csak ezt a szabvány használják.

A jövőben a Google kötelezheti az összes USB-C-alapú eszköz gyártóját arra, hogy biztosítsa a kompatibilitást a szabványos USB-C-s töltőkkel, a Google ezzel a készülékspecifikus töltőktől szeretne megszabadulni, és csökkenteni az akkumulátoros balesetek bekövetkezésének a kockázatát, amilyen például a Samsungnál is történt.

Optimalizál a Google, hogy a vásárlók számára tökéletes terméket és szolgáltatást nyújthasson. Hasonlóan érdekes és izgalmas téma olvasáshoz: Android, Google, mobiltelefon, okostelefon, tömeges SMS.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr611958825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása