Adokveszek szolgáltatás, szerviz ivóvíztisztítás, fertőtlenítés és kárpitozás, kárpitos Budapest, fogászat BUdapest fogorvos

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Adokveszek: gumicsónak, drón, laptop, szerviz fogo

Hálózati problémák megoldása Windows 10-es laptopon

2017. február 15. - PRcikkíró

laptop-internet-beallitas.jpgMit csináljak, ha nincs netem?

Nagyon bosszantó lehet, ha nem tudod megnézni a kedvenc filmedet vagy a kedvenc sorozatodat, pedig épp most vettél új videokártyát a laptopba, de most éppen az internet kapcsolat rosszalkodik. Ha úgy látod, hogy a szolgáltató által biztosított net rendben van és az okostelefonon is megy a WiFi, akkor a laptop rendszerében van a hiba.

A laptop hardveresen vagy szoftveresen romolhat el. A hardveres hibákat egyértelműen a laptop szervizben kell javíttatni szakember segítségével, aki a szoftveres gondok megoldásában is tud segíteni. Ha nem akarsz azonnal a budapesti szervizbe rohanni, vagy éppen valamilyen okból saját kezűleg kell megoldani a problémát, akkor néhány tippet és tanácsot az internetes blogokból is elleshetsz.

Ha semmi nem segít, és a Windows 10 operációs rendszer továbbra is azt az üzenetet küldi a laptopon, hogy ismeretlen a hálózat, nézzünk be a hálózati beállítások közzé. Az Internetes beállítások között kattintsunk a „Kapcsolat” fülre, ezen belül pedig a Hálózat beállítása gombra. Itt megjelenik egy párbeszédpanel, ahol tegyünk egy pipát az „A paraméterek automatikus lekérése” szöveg melletti üres négyzetbe. Ez általában segít, és már használhatod is a laptopodon az internetet.

Az internetes beállítások helyreállításának egyik legegyszerűbb megoldása, ha az óra mellett a hálózati ikonra kattintva lefuttatjuk a hálózati diagnosztikai eszközt. Ez alaphelyzetbe állítja a hálózati kártyák paramétereit, kikapcsolja, majd újra bekapcsolja az internet hozzáférést, újra lekéri az IP címeket. Ha esetleg további hibákat ír ki a rendszer, próbáljuk meg azokat elhárítani.

Ha az IP cím beállítások újrakonfigurálása és a hálózati kártyák illesztő programjainak frissítése sem oldja meg a problémát, vidd a laptop szerviz szakemberéhez a gépet, aki nagyon rövid idő alatt megjavítja a hibákat.

Hálózati problémák megoldása Windows 10-es laptopon, hogy sikerüljön a videókat lejátszani az internetről is online a kijelzőn. További érdekes témák mindenki számára ajánlva: laptop videokártya, laptop szerviz, WiFi, szolgáltatás, szerver, laptop kijelző, laptop.

A bejegyzés trackback címe:

https://adokveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5112264702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása